Gość >klisio< Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 Witam! To moja pierwsza praca. W 3ds pracuje od 3 tygodni. Proszę o komentarze. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duck Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 No jak na pierwszą pracę to nawet nawet. Mam nadzieję, że efekt końcowy będzie dobry. A właściwie co to jeszcze dodasz? Wydaje mi się, że boisko nie powinno odbijać się w bandach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 teraz tylko publika :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 te budki to chyba z boiska pilkarskiego;) na parkiecie w zyciu takich nie widzialem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 uncle bo nie ma budek tylko sa krzesla:):) aha daj zblizenie na kosz:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 daj pilke zeby gdzies na tym lezala. czy wymiary sa dobre? bo mi sie wydaje ze kosze powinny byc wyzsze. ale byc moze to tylko dlatego ze ja jestem mala i dlatego mi sie zawsze wydaja wysokie. daj troche zniszczen na podloge, tam gdzie sie wiecej biega jest zazwyczaj bardziej wytarte. chyba ze jest calkiem nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 ania ma rację popraw texturę podłogi (trochę za bardzo się powtarza) to do jakiejs animacji czy po prostu wizualizacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 Ta scena jest zrobiona prawie z samych kwadra... Box'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 hmmm... kwadrat to chyba polygon czyz nie? także każda postać czy scena zrobiona jest z samych kwadratów ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isso Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 Czemu nie... zmyć troche sztuczności i będzie Cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 Zrob taki trick ze swiatlem: wywal wszyztkie swiatla, wrzuc 1 skylighta, wejdz w menu rendering -> advanced lightning i tam wybierz 'light tracer'. Zostaw nawet ustawienia standartowe i wyrenderuj sobie. Zobaczysz potege GI (global illumination). p.s. - wiem ze to nie za bardzo do takiej scenki, ale pokaze poczatkujacemu zalety dobrego oswietlenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 dodaj bumpa na parkiet, bedzie ladnie swiatlo lamac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 wszystkoi fajnei ale wydaje mi sie ze same kosze a w zasadzie samie tablice sa nieproporcjonalne do wielkosci parkietu ;/ a;e ogolem jak na 1st prace to gites ;] powodzenia "V" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi