[HF] Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 Witam! Przedstawiam mój najnowszy projekt - tuning samochodu. Jest to mój pierwszy projekt tego typu :) Do dyspozycji miałem jedynie "suchą" karoserię i koła. U góry prezentuję wersję surową, od której zaczynałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[HF] Napisano 20 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2004 A oto co w nim zepsułem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 Też miałem ochotę się w to pobawić ale jakoś zabrakło czasu. A co do twojego tuningu. to może jest i fajny ale scena jest ciemna (czarny lakier) i przez to mało można powiedzieć o całości. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[HF] Napisano 21 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2004 Taka jest stylizacja sceny - ciemność :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 [HF] -> popraw temat na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Hmm. Malo troche widac, co zmieniles w tym autku ;/. Daj wiekszy render. BTW. Czyzbys mial zamiar brac udzial w konkursie KS Eksperta :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DRuMah Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Hmmm... Konkurencja ;> Zastanawiam sie, czy ten konkurs ma tak malo chetnych, czy wszyscy pracuja w konspiracji :P No ale nic, zycze powodzenia, a pogratulujemy sobie nawzajem po wynikach ;D PS. Praca na ten konkurs to ma byc preludium do mojego wstepu na to forum, wiec zyczcie mi GL :> Pozdrawiam i zycze smacznej choinki i wesolego jajka! (czy jakos tak ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 rotflll.... komputer świat... Ten model, ktory dali to kompletna padaka;] Ciekaw jestem kim był wybraniec, który w pol godziny zarobil pewnie niemałą kase za cos takiego. O, przepraszam - potem musiał jeszcze krok po kroku opisac tworzenie tego cuda. Na jakim poziomie stał tutorial nie wiem, bo KŚ nie kupuje. Na szczescie. to moze teraz na cos na temat ;] - tuning stoi IMO na poziomie pierwowzoru. No, może spojler wygląda lepiej niż cała reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[HF] Napisano 22 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2004 Heh - rzeczywiście nie było duzego pola do popisu przy tuningowaniu. W aucie można było zauważyć straszne błędy jeśłi chodzi o modelowanie. Ja starałem sie nie tyle poprawić jego wygląd dodając bajery, ale poprawiając jego kształty, które na pierwszy rzut oka nie są widoczne niestety. Wszystkim grafikom (i innym), którzy wzięli udział w konkursie życzę szczęścia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maf Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 hhee samochod low-poly z czasow quake1 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 ...które na pierwszy rzut oka nie są widoczne niestety... I tu jest problem, absolutnie nic nie widać, jeżeli dokonałeś jakichś poważniejszych zmian w autku to powinieneś to jakoś zaprezentować, oświetlić ładnie, dać lepsze materiały i umieścić w jakimś konkretnym otoczeniu (jasnoszare tło było by już chyba lepsze od szachownicy). Tak czy inaczej życzę powodzenia w konkursie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DRuMah Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Napisze tyle- popraw go, zwieksz detale, bo odpadniesz w przedbiegach ;) Chociaz z drugiej strony, jak w komisji oceniajacej KŚ bedzie mi.in. autor tutoriala z gazety, to zaczynam watpic.. Po uplywie terminu skladania prac zamieszcze swoja. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 dajcie linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 ciekawe ile jeszcze osób robi w konspiracji modele :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DRuMah Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 illy poszukaj na google strony eksperta, a tam na forum wpisz konkurs w wyszukiwarce i po sprawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[HF] Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2005 Nie zapominajmy, że Quake 1 to legenda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 no ty tego konkursu nie wygrasz, ale kto wie, w każdym badz razie zycze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arraia Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 yy nie wiem czy w konspiracji, ale też wysłałem :) Zrobiony na kabrio, niestety wyszło że o samochodach nie wiem nic, tym bardziej o tuningu, więc absolutnie bez rewelacji mi to wyszło, a jeśli chodzi o redaktora, który w KS zajmuje się maxem, to słów brakuje, niestety... miał być ekspert, a wychodzą mu artykuły z serii "poczytaj mi mamo". Pozdro 4 all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 ej ej zaraz bo ja juz nie wiem mamy robic przerobke tego czegos co daja czy od nowa zrobic? i sora jesli ktos juz pytal, ale ja sie pogubilem pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi