[HF] Napisano 20 Grudzień 2004 Napisano 20 Grudzień 2004 Witam! Przedstawiam mój najnowszy projekt - tuning samochodu. Jest to mój pierwszy projekt tego typu :) Do dyspozycji miałem jedynie "suchą" karoserię i koła. U góry prezentuję wersję surową, od której zaczynałem.
Simple_man Napisano 20 Grudzień 2004 Napisano 20 Grudzień 2004 Też miałem ochotę się w to pobawić ale jakoś zabrakło czasu. A co do twojego tuningu. to może jest i fajny ale scena jest ciemna (czarny lakier) i przez to mało można powiedzieć o całości. Pozdro.
[HF] Napisano 21 Grudzień 2004 Autor Napisano 21 Grudzień 2004 Taka jest stylizacja sceny - ciemność :)
Leru Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 [HF] -> popraw temat na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43
Knysha Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 Hmm. Malo troche widac, co zmieniles w tym autku ;/. Daj wiekszy render. BTW. Czyzbys mial zamiar brac udzial w konkursie KS Eksperta :>
DRuMah Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 Hmmm... Konkurencja ;> Zastanawiam sie, czy ten konkurs ma tak malo chetnych, czy wszyscy pracuja w konspiracji :P No ale nic, zycze powodzenia, a pogratulujemy sobie nawzajem po wynikach ;D PS. Praca na ten konkurs to ma byc preludium do mojego wstepu na to forum, wiec zyczcie mi GL :> Pozdrawiam i zycze smacznej choinki i wesolego jajka! (czy jakos tak ;))
kozioo Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 rotflll.... komputer świat... Ten model, ktory dali to kompletna padaka;] Ciekaw jestem kim był wybraniec, który w pol godziny zarobil pewnie niemałą kase za cos takiego. O, przepraszam - potem musiał jeszcze krok po kroku opisac tworzenie tego cuda. Na jakim poziomie stał tutorial nie wiem, bo KŚ nie kupuje. Na szczescie. to moze teraz na cos na temat ;] - tuning stoi IMO na poziomie pierwowzoru. No, może spojler wygląda lepiej niż cała reszta.
[HF] Napisano 22 Grudzień 2004 Autor Napisano 22 Grudzień 2004 Heh - rzeczywiście nie było duzego pola do popisu przy tuningowaniu. W aucie można było zauważyć straszne błędy jeśłi chodzi o modelowanie. Ja starałem sie nie tyle poprawić jego wygląd dodając bajery, ale poprawiając jego kształty, które na pierwszy rzut oka nie są widoczne niestety. Wszystkim grafikom (i innym), którzy wzięli udział w konkursie życzę szczęścia!
Vorek Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 ...które na pierwszy rzut oka nie są widoczne niestety... I tu jest problem, absolutnie nic nie widać, jeżeli dokonałeś jakichś poważniejszych zmian w autku to powinieneś to jakoś zaprezentować, oświetlić ładnie, dać lepsze materiały i umieścić w jakimś konkretnym otoczeniu (jasnoszare tło było by już chyba lepsze od szachownicy). Tak czy inaczej życzę powodzenia w konkursie :)
DRuMah Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 Napisze tyle- popraw go, zwieksz detale, bo odpadniesz w przedbiegach ;) Chociaz z drugiej strony, jak w komisji oceniajacej KŚ bedzie mi.in. autor tutoriala z gazety, to zaczynam watpic.. Po uplywie terminu skladania prac zamieszcze swoja. Pozdrawiam.
Master Kiełbaster Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 ciekawe ile jeszcze osób robi w konspiracji modele :]
DRuMah Napisano 22 Grudzień 2004 Napisano 22 Grudzień 2004 illy poszukaj na google strony eksperta, a tam na forum wpisz konkurs w wyszukiwarce i po sprawie ;)
Gość HUSKY Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 no ty tego konkursu nie wygrasz, ale kto wie, w każdym badz razie zycze powodzenia
arraia Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 yy nie wiem czy w konspiracji, ale też wysłałem :) Zrobiony na kabrio, niestety wyszło że o samochodach nie wiem nic, tym bardziej o tuningu, więc absolutnie bez rewelacji mi to wyszło, a jeśli chodzi o redaktora, który w KS zajmuje się maxem, to słów brakuje, niestety... miał być ekspert, a wychodzą mu artykuły z serii "poczytaj mi mamo". Pozdro 4 all
wooka Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 ej ej zaraz bo ja juz nie wiem mamy robic przerobke tego czegos co daja czy od nowa zrobic? i sora jesli ktos juz pytal, ale ja sie pogubilem pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi