Nemrod Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Witam Kolejna animacje z cyklu 10sekundowek. Dokladnie te same zalozenia co w "Telefone zaufania" ktory byl tak cieplo przyjety ostatnim razem :) http://tinyurl.com/4s8ct P.S. Sciezka dzwiekowa pewnie bedzie wam juz znana ;) Pzdr Nemrod
leander Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Hehe, swietne! Leci do kolekcji na rekomendacje :) Gdzie wlasciwie jest ten konkurs? Jak wpisalem 10 sec club w google wyskoczylo .. Max3d.pl :))
Nemrod Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Napisano 3 Styczeń 2005 Gdzie wlasciwie jest ten konkurs? Jak wpisalem 10 sec club w google wyskoczylo .. Max3d.pl :)) http://www.10secondclub.org Kurcze widze wlasnie ze sie pomylilem... mozna ten watek przerzucic do dzialu Animations?? Bo tam powinien byc :) Dziex Nemrod
Fr3d3k Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 no bomba ! ...mimika i wogule ruchy tych postaci sa ekstra !.. btw. Sypiacie wogule ?!
Bilay Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 wyczes :) tekst już oklepany, pierwsza animka z serii "good or bad" bardziej przypadła mi do gustu. Ofkors animacja w obecnej wersji zasługuje na wyrazy uznania. keep it up
Seo000 Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Bardzo fajnie nie mam żadnych zastrzeżeń, jednak jakoś wolę animację Pawła Lipki. Nie wiem czemu, może chodzi o ekspresje ruchów.
F/X Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Bardzo fajna animacja! Ale w animacji pawła lipki był lepszy klimat.
Kris_R Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 Super! Bez dwoch zdań :D hehe! Uśmiałem się :) Bardzo ładna reżyseria... dobra animka... wizualnie tylko gorzej niż u Pabla... ale jak chodzi o animkę to duużo lepiej :) gratulacje :)
SAIRAM Napisano 4 Styczeń 2005 Napisano 4 Styczeń 2005 O Seo chyba przypomnial sobie o istnieniu tego forum:D Co do animki, jej prostota jest zaskakująco na +, ogolnie bardzo fajne!!
kurt_hectic Napisano 4 Styczeń 2005 Napisano 4 Styczeń 2005 siema , w czym robiłeś: biped, cat, human ik, bone ? ? ?
Nemrod Napisano 8 Styczeń 2005 Autor Napisano 8 Styczeń 2005 Dzieki za wszystkie opinie :) Co do produkcji, to powstalo klasycznie w Character Studio. Tam mam zrigowana ta moja "defaultowa" postac, poza tym lubie ten rig. Prosty, funkcjonalny i bardzo ulatwiajacy prace, a ja nie lubie sobie utrudniac zycia ;) Pzdr! P.S. No i gratulacje dla Pawla ;))
Rekomendowane odpowiedzi