Nemrod Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Witam Kolejna animacje z cyklu 10sekundowek. Dokladnie te same zalozenia co w "Telefone zaufania" ktory byl tak cieplo przyjety ostatnim razem :) http://tinyurl.com/4s8ct P.S. Sciezka dzwiekowa pewnie bedzie wam juz znana ;) Pzdr Nemrod
leander Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Hehe, swietne! Leci do kolekcji na rekomendacje :) Gdzie wlasciwie jest ten konkurs? Jak wpisalem 10 sec club w google wyskoczylo .. Max3d.pl :))
Nemrod Posted January 3, 2005 Author Posted January 3, 2005 Gdzie wlasciwie jest ten konkurs? Jak wpisalem 10 sec club w google wyskoczylo .. Max3d.pl :)) http://www.10secondclub.org Kurcze widze wlasnie ze sie pomylilem... mozna ten watek przerzucic do dzialu Animations?? Bo tam powinien byc :) Dziex Nemrod
Fr3d3k Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 no bomba ! ...mimika i wogule ruchy tych postaci sa ekstra !.. btw. Sypiacie wogule ?!
Bilay Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 wyczes :) tekst już oklepany, pierwsza animka z serii "good or bad" bardziej przypadła mi do gustu. Ofkors animacja w obecnej wersji zasługuje na wyrazy uznania. keep it up
Seo000 Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Bardzo fajnie nie mam żadnych zastrzeżeń, jednak jakoś wolę animację Pawła Lipki. Nie wiem czemu, może chodzi o ekspresje ruchów.
F/X Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Bardzo fajna animacja! Ale w animacji pawła lipki był lepszy klimat.
Kris_R Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Super! Bez dwoch zdań :D hehe! Uśmiałem się :) Bardzo ładna reżyseria... dobra animka... wizualnie tylko gorzej niż u Pabla... ale jak chodzi o animkę to duużo lepiej :) gratulacje :)
SAIRAM Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 O Seo chyba przypomnial sobie o istnieniu tego forum:D Co do animki, jej prostota jest zaskakująco na +, ogolnie bardzo fajne!!
kurt_hectic Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 siema , w czym robiłeś: biped, cat, human ik, bone ? ? ?
Nemrod Posted January 8, 2005 Author Posted January 8, 2005 Dzieki za wszystkie opinie :) Co do produkcji, to powstalo klasycznie w Character Studio. Tam mam zrigowana ta moja "defaultowa" postac, poza tym lubie ten rig. Prosty, funkcjonalny i bardzo ulatwiajacy prace, a ja nie lubie sobie utrudniac zycia ;) Pzdr! P.S. No i gratulacje dla Pawla ;))
Recommended Posts