Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Kolejna animacje z cyklu 10sekundowek. Dokladnie te same zalozenia co w "Telefone zaufania" ktory byl tak cieplo przyjety ostatnim razem :)

http://tinyurl.com/4s8ct

P.S.

Sciezka dzwiekowa pewnie bedzie wam juz znana ;)

Pzdr

Nemrod

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 4,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hehe, swietne! Leci do kolekcji na rekomendacje :)

Gdzie wlasciwie jest ten konkurs? Jak wpisalem 10 sec club w google wyskoczylo .. Max3d.pl :))

Napisano
  • Autor

Gdzie wlasciwie jest ten konkurs? Jak wpisalem 10 sec club w google wyskoczylo .. Max3d.pl :))

http://www.10secondclub.org

Kurcze widze wlasnie ze sie pomylilem... mozna ten watek przerzucic do dzialu Animations?? Bo tam powinien byc :)

Dziex

Nemrod

Napisano

no bomba ! ...mimika i wogule ruchy tych postaci sa ekstra !..

btw. Sypiacie wogule ?!

Napisano

wyczes :) tekst już oklepany, pierwsza animka z serii "good or bad" bardziej przypadła mi do gustu. Ofkors animacja w obecnej wersji zasługuje na wyrazy uznania.

keep it up

Napisano

Bardzo fajnie nie mam żadnych zastrzeżeń, jednak jakoś wolę animację Pawła Lipki. Nie wiem czemu, może chodzi o ekspresje ruchów.

Napisano

Bardzo fajna animacja! Ale w animacji pawła lipki był lepszy klimat.

Napisano

Super! Bez dwoch zdań :D hehe! Uśmiałem się :) Bardzo ładna reżyseria... dobra animka... wizualnie tylko gorzej niż u Pabla... ale jak chodzi o animkę to duużo lepiej :) gratulacje :)

Napisano

O Seo chyba przypomnial sobie o istnieniu tego forum:D

Co do animki, jej prostota jest zaskakująco na +, ogolnie bardzo fajne!!

Napisano
  • Autor

Dzieki za wszystkie opinie :)

Co do produkcji, to powstalo klasycznie w Character Studio. Tam mam zrigowana ta moja "defaultowa" postac, poza tym lubie ten rig. Prosty, funkcjonalny i bardzo ulatwiajacy prace, a ja nie lubie sobie utrudniac zycia ;)

Pzdr!

P.S.

No i gratulacje dla Pawla ;))