Jump to content

Recommended Posts

Posted

mam prozbe chcialbym sie zapytac:) czy mozna zrobic staly(wkleic) watek z speedami kazdy by dawal swoje speedy na jakim chce sofcie(3d) albo ten co jest (salvatora) wkleic:D:D?????

taka moja prozba jest speed 2d a czemu ma nie byc 3d:D:D

pozdro

prosze nie bic;P;P

• Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chociaz na razie nie uczestnicze w tym to jestem na tak. Wydaje mi sie ze jakby topic byl przyklejony to wiecej osob zwrocilo by na niego uwage. W koncu byle jakich watkow sie nie przykleja:)

Posted

ja osobiscie jestem za malym dzielem lacznie z wipami do montazu i filmach nie3d, ale pewnie odeslecie mnie do dzialu animacja albo composing

moze nie jest najswiezsze ale...;);)

nielot sie za dziecinstwa zarejestrowal na forum [na date rejestracji nie patrzcie bo to fake] i po tylu latach zapomnial zmienic :)

Chociaz na razie nie uczestnicze w tym to jestem na tak. Wydaje mi sie ze jakby topic byl przyklejony to wiecej osob zwrocilo by na niego uwage. W koncu byle jakich watkow sie nie przykleja:)

mysle tez ze watek o ustawianiu swiatla [light contest] tez by wypadalo przykleic bo rownie pomocny

Posted

albo po prostu poczekac az jak najwiecej userow zrobi ta scene w light contest, w roznych rendererach i pozniej zrobic z tego taki test/tutorial i wrzuci do odpowiedniego dzialu na max3d.pl, i chyba mysle ze to bedzie najlepsze rozwiazanie, co wy na to?

Posted

haha lud mnie kocha :D napiszę książkę, założę partię, przejmę władzę, niekoniecznie w tej kolejności ;]

mi najbardziej przypadła do gustu propozycja jarasa :D btw. dzięki :*

no ale chociaż przyklejcie ten wątek, bo demokracja, na którą się często moderatorzy ostatnio powołują tego wymaga :D