Jump to content

Recommended Posts

• Replies 19
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eeee fajnie ;) dawaj dalej ;)

Jakim systemem animujesz? ... zastanów sie może, czy nie zrobic bardziej elastycznego kręgosłupa ;)

Graf... słyszałeś o czyms takim jak personifikacja? ;)

Piotr.... nogi nie muszą sie niczego trzymać... póki wiadomo do kogo należą ;)

Posted

tak jak Kris_R powiedział :)

poza tym, aż nasuwa się sytuacja z tą zapałką biegającą w kółko krzycząc: My hair is on fire! My hair is on fire!

Posted

ta a paczka krzyczy

fire up! fire up ! fire up ! jak w filmie Kruk

marzy mi się zrobienie właśnie takiego filmu animowanego

ale czas pokaze

Posted

Wygląda b. fajnie jak na razie :) czekam na dalsze updaty, pracuj, bo chyba projekt jest tego warty.

aha, zapałka wygląda luz, fajnie się giba :) i stopy mnie ani trochę nie rażą, jedyne co mugłbyś zrobic to dac na nie troche inna teksture. Teraz wyglada jakby byly zrobione z duzego kawalka drewna (bo widac wyraznie sloje ;) A w naturze słoje mają jednak po parę cm. grubości każdy :)

pozdrawiam i powodzenia!

Posted

jak dla mnie... bomba :) bardzo mi sie podoba ta prostota. dzieki dobremu pomysłowi jest szansa na dobrą animke bez takiego męczenia sie ze skinowaniem. nóżki są fajne, a przede wszystkim (j.w.) ułatwiają skin.

Posted

Nie No Jest Dobre Komiczne I Takie Jakie Mialo Zapewne ByĆ Wedlug Mnie

To Jest Git Widomo Mala Anima Zapewne Mocno SiĘ Nie StaraleŚ Mniemam

Ale Jest Git Śmieszne :) Ta Zapalka Ma OsobowoŚc Poprostu To Mi

SiĘ Podoba :d

Posted

rasta zapała ma luz :). Jedyne but do naprawdę super ruchu miałnym kiedy kręci "głową". Dlaczego tylko kręci siarką . Ruch dopełnił by się gdyby trochę sama w górnej części się obróciła . Tak strzasznie naciągnięty jest ten obrót. Jak chciałbyś obrócić głowę tak strasznie za siebie ,(tak jak to robi pała zapała) to nie ma mocnych ale wykonasz skręt ramion , albo nawet korpusu. Zobacz czy nikt za tobą nie stoi a sam się przekonasz . Naprawdę fajny ruch .

Daj lepszy render bo sam ruch i charakter na 5+