Jump to content

Recommended Posts

• Replies 22
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ty teraz powinienem cie oskarżyć o nabijanie postów :D 3 posty pod rząd zamiast editu jednego :D model jak model, za mało zby cos powiedziec.. pozdro work

work..

Guest makbol
Posted

zapowiada sie bardzo ładnie.

P.S Takie głupie pytanie, jaki render i jak zrobić ze to tak ładnie i estetycznie wyglada ? Jesli bedzie Ci sie chciało tłumaczyć to piknij na gg (4095225)

Posted

a wiec zaczalem od poczatku; mysle ze teraz jest lepiej, jesli cos jest nie tak to w miare mozliwosci zaznaczajcie na obrazkach (spokojnie mozecie bazgrac :P); oto efekt pracy

ps. illy dzieki za linka do printow

kome tez dzieki za twoje blueprinty ale sie juz nie przydaly :D

m3.jpg

m2.jpg

Posted

nielot007 tez dzieki za twoje blueprinty ale sie juz nie przydaly :D

albo powinienem odstawic procenty bo za duzo ich :D:D

albo nie wiem

ale czemu mi dziekujesz za blueprintsy??

przeciez ja nic nie dawalem:D:D

pozdro

Posted

witam, dlugo sie nie odzywalem bo studia gonia, nie mialem tez czasu zrobic czegos wiecej, ale jakis maly postep jest, poprawione kilka bledow,

a wiec komentujcie, mam troche wolnego wiec przez weekend powinno pokazac sie cos nowego

m4.jpg

Posted

znowu troche poprawek z przodu;

m6.jpg

nielot moze moglbys napisac dokladniej co jest nie tak bo ja nie jestem za bardzo obiektywny :P, pozdro

Posted

Jak dla mnie jest ok tylko chyba sam wiesz że coś jest nie tak z łączeniem maski z bocznym pasem (chodzi o ten "rowek")Pokażesz teraz siateczke??

Posted

a więc znowu postęp w pracy, miałem do wyboru uczyc sie albo pomodelować, a że nauki mam już dość wybór mógł być jeden :P

1. to co zrobiłem

m9.jpg

2. siatka

siatka1.jpg

Bubu wiem że robi się tam bug, ale powinien zniknąc jak nadam grubość karoserii; w siatce sie nic nie nakłada

Posted

Szczerze to mi też się tak robi i też mam nadzieję, że po nadaniu grubości odejdzie w niepamięć :D a tak ogólnie to ok :D POzdro i powodzenia :)

Posted

hmmmm czemu wszyscy sie tak na auta uwzieli i jeszcze w dodatku jakies sportowe moze ktos zrobi samochod np forda 1932 albo jeszcze starszego hehe albo sam zrobie ciekawe jak mi to wyjdzie. A jezeli chodzi o pracke to poczatek pracki to :)

Posted

żeby nie było że mic nie robie wrzucam kolejny etap robienia mazdy, czyli tył, a raczej część tyłu, jest pare bugów do poprawienia, jeśli coś zauważycie to piszcie, bede wdzięczny, pozdro

m10.jpg

Posted

nie chce mi sie za bardzo uczyc, a na modelowanie nie mam czasu pobawilem sie troche lakierem i oto efekt:

m13.jpg

chyba przesadzilem z glosem bo sie swieci jak psu..... :P

Chris wiem ze przy nadkolu mam co poprawiac, dzieki

Posted

Raczej nie ma żadnych błędów , tylko z tyłu obok światła jest jakieś dziwne zniekształcenie po za tym jest wery GÓT :)

Pozdrawiam