chudy Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 Witam, dlugo nic nie pokazywałem bo czasu brakowało, zacząłem robic mazde rx8 wiec prosze o komentarze, narazie przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 http://www.blueprints.onnovanbbraam.com http://www.smcars.net/forum trzeba sie zarejestrowac http://www.suurland.com a jak robisz to nie dawaj http:// tylko or razu www, i nie rob kilku postow pod soba tylko edytuj i dopisuj, drugi moze wywalic, a pierwszy wyedutuj i popraw to img, a pozatym twoj obrazek nie chce sie ladowac u mnie, nie wiem czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 ty teraz powinienem cie oskarżyć o nabijanie postów :D 3 posty pod rząd zamiast editu jednego :D model jak model, za mało zby cos powiedziec.. pozdro work work.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 hmmmm jakby to napisać narazie jest brzydko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 sam robilem ta mazdke wiec bede tu zagladal ;) hmm narazie jest tak sobie, troche krzywo, blotnik nie taki, nadkole nie jest okragle ale powodzenia ;) co to printow to masz moje - promocja bo juz pociete (115kb) [ kliknij prawym i daj 'zapisz element docelowy jako' ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość makbol Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 zapowiada sie bardzo ładnie. P.S Takie głupie pytanie, jaki render i jak zrobić ze to tak ładnie i estetycznie wyglada ? Jesli bedzie Ci sie chciało tłumaczyć to piknij na gg (4095225) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2005 a wiec zaczalem od poczatku; mysle ze teraz jest lepiej, jesli cos jest nie tak to w miare mozliwosci zaznaczajcie na obrazkach (spokojnie mozecie bazgrac :P); oto efekt pracy ps. illy dzieki za linka do printow kome tez dzieki za twoje blueprinty ale sie juz nie przydaly :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 nielot007 tez dzieki za twoje blueprinty ale sie juz nie przydaly :D albo powinienem odstawic procenty bo za duzo ich :D:D albo nie wiem ale czemu mi dziekujesz za blueprintsy?? przeciez ja nic nie dawalem:D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 14 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2005 witam, dlugo sie nie odzywalem bo studia gonia, nie mialem tez czasu zrobic czegos wiecej, ale jakis maly postep jest, poprawione kilka bledow, a wiec komentujcie, mam troche wolnego wiec przez weekend powinno pokazac sie cos nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Styczeń 2005 Share Napisano 14 Styczeń 2005 narazie jest wedlug mnie zle przod jest inny u ciebie i inny w ogrginale pracuj pracuj:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 14 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2005 znowu troche poprawek z przodu; nielot moze moglbys napisac dokladniej co jest nie tak bo ja nie jestem za bardzo obiektywny :P, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 pokazuj jakies normalne ujecia:D:D bo takie jakies dziwne ale jest duzo lepjej(z tego ujecia tak widac..) czekamy na next updte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 19 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2005 a więc kolejny update, znowu pare poprawek i dorobiona kolejna czesc mazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Jak dla mnie jest ok tylko chyba sam wiesz że coś jest nie tak z łączeniem maski z bocznym pasem (chodzi o ten "rowek")Pokażesz teraz siateczke?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitekkkk Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 fajowo idzie :P ksztalty takie jak w mazdzie są, oby tak dalej i bedzie lux :) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 19 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2005 a więc znowu postęp w pracy, miałem do wyboru uczyc sie albo pomodelować, a że nauki mam już dość wybór mógł być jeden :P 1. to co zrobiłem 2. siatka Bubu wiem że robi się tam bug, ale powinien zniknąc jak nadam grubość karoserii; w siatce sie nic nie nakłada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Szczerze to mi też się tak robi i też mam nadzieję, że po nadaniu grubości odejdzie w niepamięć :D a tak ogólnie to ok :D POzdro i powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HUSKY Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 hmmmm czemu wszyscy sie tak na auta uwzieli i jeszcze w dodatku jakies sportowe moze ktos zrobi samochod np forda 1932 albo jeszcze starszego hehe albo sam zrobie ciekawe jak mi to wyjdzie. A jezeli chodzi o pracke to poczatek pracki to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 22 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2005 żeby nie było że mic nie robie wrzucam kolejny etap robienia mazdy, czyli tył, a raczej część tyłu, jest pare bugów do poprawienia, jeśli coś zauważycie to piszcie, bede wdzięczny, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 23 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2005 w sumie to nic nie dorobilem; pokazuje tylko jak wyglada w calosci; cale szczescie za tydzien mam juz wolne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Ogólnie jest wpoczo, tylko coś się chyba chrzani przy tylnim nadkolu. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 23 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2005 nie chce mi sie za bardzo uczyc, a na modelowanie nie mam czasu pobawilem sie troche lakierem i oto efekt: chyba przesadzilem z glosem bo sie swieci jak psu..... :P Chris wiem ze przy nadkolu mam co poprawiac, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traq Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Raczej nie ma żadnych błędów , tylko z tyłu obok światła jest jakieś dziwne zniekształcenie po za tym jest wery GÓT :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi