Cpt.Obvious Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Zarzucam kilka urlopowych ołówkowych szkiców, nie jest to nic specjalnego ale zawsze cuś dobrego z takiego szkicowania wyjdzie. Bede sie starał :) Commentsy mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 nie potrzebnie tutaj zamieszczasz takie prace tylko osmieszasz rywali;);) a tak na serio dla mnie super gdybym ja tak umial WOW:) pozdro edit--> tak sobie popatrzylem i wydaje mi sie ze ta dlon co sie palec zgina to troche dziwnie wyglada palec sie tak krzywo zgina:D:Dale ja sie nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Świetna kreska. Drobne "nieanatomiczności" ale to można zwalić na stylizację. Szczere wyrazy zazdrości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Bardzo milusie, wzgledem Twoich dawniejszych rysunkow progres jest ogromniasty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Tiger1313 as always awesome:) Rądzisz "słodkiego miłego życia bez chłodu i picia :) " narysuj mange :) albo taki stuff jak w animatrixie tam gdzie Yoko wystepuje zapomniałem jak sie to nazywa :P RULEZ DUDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 wypasione szkice, bez kitu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 hehe mi sie bardzo podoba kreske zmieniles na lepsze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Bardzo mi się podobają. Gratuluję umiejętności (po raz kolejny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Czpki z głów... niesamowita kreska.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Hmm, jezeli mialbym byc zlosliwy powiedzialbym, ze chyba nie widziales niesamowitej kreski. Nie zmienia to faktu, ze progress rzeczywiscie jest duzy. Zniknely kartoflane nochale ;) Najbardziej podoba mi sie klient w czopce, z profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 bardzo ladne, ten koles w kapuluszu taki klimatyczny, fajna kreska cieniujesz ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Styczeń 2005 Share Napisano 5 Styczeń 2005 Dlonie to ewidentnie olales :P Reszta ciekawa i rzeczywiscie nowa jakosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 Zawsze z ciekawoscia ogladam watki twojego autorstwa i jak zwykle sie nie zawodze. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 chcialbym rysowac takie "crapy" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 poprostu zawaliscie Ci to wychodzi:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 Niema sie do czego przyczepić,świetlie wszystko wygląda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 to samo - ma talent i umie z niego korzystać, zazdroszcze mu ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 klimacik bardzo fajny , proporcje nie koniecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 Bardzo ładne szkice,choć nie wszystkie .widac że się relaksowałeś tym szkicowaniem:) najsłabsza jest dłoń ze zgiętym palcem a najbardziej mi się podoba charakter obok rycerza i światło na rycerzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 nom bardzo fajnie budujesz postaci z bryłek - ewidentnie je widać :d tylko stopa i dłoń mi z lekka nie odpowiadają reszta bardzo ciekawa:D pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 kurcze :P gdzie ucza tak rysowac? :) chcialbym nauczyc sie tak wyraziscia,a zarazem dosyc oszczednie wyrazac to co chce :)) zrob tutka o tym :::P mi sie najbardziej podoba ta twarz tego dziadka u gory :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 10 Styczeń 2005 Share Napisano 10 Styczeń 2005 No no, ja dla mnie bomba. Kce wiencey! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 11 Styczeń 2005 Share Napisano 11 Styczeń 2005 no bardzo ladnie widac ze masz pewna kreske. az tez mi sie chce szkicowac.. :) A powiedz mi jeszcze jakiej twardosci olowka uzywasz bo powoli mi sie chce juz zygac tymi miekkimi... :P Bo to wyglada na kilka roznych ale tak pytam z ciekawosci. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bonzo Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 no cóż , ASP się kłania albo gruba kasa na prywaciarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 bonzo, mozesz rozwinac mysl? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 14 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2005 bonzo nie studiowałem na asp, troche daleko mi tam, polibude robiłem przez rok, ale rzuciłem. crapiki maziałem sobie bo byłem daleko od maszyny na urlopie a i tez wypada czasem choc czasem :) narazie masa jest pracy jak sie otrzasne to cosik jeszcze dorysuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 Bonzo chyba raczej chce Ci zasugerowac zebys na asp postudiowal, ale enigmatyczny jest, chyba tylko on jeden wie co za komunikat chcial przekazac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 typ w czapce na drogim bardzo fajny, lapki ok :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 mie niestety nie powalily te crapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi