Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

zaczynam bitwe, będzie to humanoid, cielesny, z połową głowy mężczyzny i połową czaszki, chcę tu połączyć klimat lekkiego wojownika fantazy z truposzem, może sie uda :D.

• Odpowiedzi 202
  • Wyświetleń 15,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nooo ekstra sie zapowaida:][..tylko po co robic cale glowyu i czaszki jak i tak beda tylko polowki widac.?

[piwo]

Napisano

Głowa jest świetna, taka ma być! Tylko ten tył trochę bardziej zaokrąglij :) Czacha również apetycznie wygląda :D Pomysł połączenia skóry i czaszki jest moim zdaniem bombowy! Nie moge się doczekać kolejnych screenów :)

Oby tak dalej!

Napisano

W tym etapie o samym projekcie trudno cokolwiek powiedzec. Natomiast widac ze tworca zaglada czasem do anatomii i to sie usmiecha. Czaszka jest bardzo dobra, tylko trzeba pamietac o malych roznicach w budowie. nigdy symmetri, bo to nie symetrycznosc daje najlepsze rezultaty. Dzisis... Sdam tu gadam o nie symetrycznosci.. a u mnie? :D

Napisano
  • Autor

heh, dzięki, i tak symetryczność teraz nie ma znaczenie (jest tylko po to aby nie denerwowala proznia w środku :) )

Napisano

Mam pytanie studiujesz biologie albo hmmm jaką anatomie ludzką ?? BO to co tamm widze wyzej wprawai mnie w zachwyt i powdziw , pełen powdziwu i az brak mi słow

bede czekał na reszte , powodzenia

Napisano

no i uzyl SSS chyba jakis przeciek specjalnie nie pokazywalismy textorowania zeby nikt na to nie wpadl ale.... hehheh ladnie ladnie idziesz nasza droga :) moze nie jest to sluszna ale...

Napisano
  • Autor

hehe , nic nie studiuje, jestem w gimnazjum, jedynie do sprawdzianów zakuwam :D

Napisano

Sorki ze mogles odczuc ze sie czepiam tylko zaby o plagiat nie posadzili ciebie.mi nei przeszkadza temat pracy. jak najbardzij odpowiedni i interesujacy. pozdrawiam serdecznie

Napisano
  • Autor

nie odczułem, ale nie chce byc nie fair, w kazdym razie dziękuje

Napisano
  • Autor

niewiele zrobilem - dodalem tylko szczękę - jeszcze bez uzębienia

Napisano

Czy planujesz wypełniać czymś przestrzeń pomiędzy skórą a czaszką?

przydały bu się jakieś części porwanej skóry na lewej stronie i trochę \"mięcha\"...

aha i jescze wydaje mi się, że na kopule czaszki skóra przylega do kości o wiele modcniej...

tak pozatym to świetne modelowanie[piwo][rotfl2]

Napisano

hmm...a jak bedziesz juz to laczyl to czy czacha a ta czesc organiczna bedzie reownej poliwe podzielona???

[piwo]

Napisano
  • Autor

pablo - w miare równo, ale tak postaram sie aby to nie raziło :)

Napisano
  • Autor

a tu korpus , i prosze teraz o krytyke brutalną póki chce mi sie poprawiac ;)

Napisano

no oki:))..tylko pamietaj nie zapomniec o tej zywej tkance miedy skora a czaska...bo tak tego nie mozesz zostawic !! :)

pozdro

Napisano

proponuje dac nizej pepek :) ufam ze robiles go na pozadych referencjach wiec do proporcji sie nie czepiam choc w rekach jest cos niepokojacego jezeli zamiezasz go ubrac to nie baw sie niepotrzebnie przy ciele

PS. mowisz ze to bedzie wojownik a ma cialo nastolatka skiszonego przy kompie:)

sam trening takim 20kg mieczem napewno by z niego zrobil \"chardego\" zawodnika:)

napompuj go troche:)

Napisano
  • Autor

rzecz w tym, ze jak taki truposz wstanie z grobu to mu mięśnie troszke wiodczeją :P;) (postaram sie poprawic )

Napisano

taaa...dolaczam sie do wypowiedzi Cshynoovec\'a...pepek za nisko...i wyglada strzasnie dzicienie ta psotac...

pozro

Napisano
  • Autor

nie wiem za bardzo czym dziecinność jest spowodowana?

Napisano
  • Autor

starałem sie poprawić troszke budowe, ale nie wiem czy jest lepiej :

Napisano

ten pępek brzytki.. i brakuje miesni brzycha... i kości przy barkach... i sa jakieś dziwne wgniecienia na rękach mięśni...

Napisano

no coraz lepiej:)))..tylko bym troche wydluzl palce oraz dalej ten pempek jest troche za wysoko...a tak to fajna postac sie zapowiada...czyzby konkurencja dla Conq\'a?:]

pozdro

Napisano

za bardzo ostre kanty sa przy tej rozdartej skorze...oraz moglby byc inny mateiral tej tkanki od wewnatrz..ale to pewnie dopiero pozniej...

pozdor

Napisano
  • Autor

jasne , to jest tkanka probna , aczkolwiek ostateczna sie bardzo mocno nie zmieni, oczywiście bedzie urozmaicona znacznie

Napisano
  • Autor

mieczyk w między czasie (przepraszam bardzo ze jest ciemny ale nie chialo mi sie 2 raz renderowac bo dość dlugo to renderowało :) ) nie jest pewne ale to bedzie jego oręż. Nie jest pewne bo zastanawiałem się nad kataną jeszcze (albo i dwoma )

Napisano

nio fajnie :) tylko ciemno! i texturki słabe i shadery.... a i czemu zrezygnowałeś z wersji samuraja? :( bo wspominałeś że takową zrobisz..

Napisano
  • Autor

ano nie zrezygnowałem, sie zastanawiam , rad bym był jak obecni tu forumowicze doradzili , kogo by chcieli zobaczyć !! :)

Napisano

Osobiscie chcialbym zobaczyc cos oryginalnego w dobrym tego slowa znaczeniu. Samuraj jest ok:)

Napisano

ten pasek jakos dziwnie sie 3ma....zrob mu jakies laczenie pomieczy tym a tamtym...

pzodro

Napisano
  • Autor

nie ma spinki bo jeszcze wowczas jej nie zrobilem, (ale tu juz jest :P )

Napisano
  • Autor

myślałem jeszcze nad taką bronią co sie (o ile sie nie myle ) sejmitar nazywa, co wy na to, ( to jest broń gdzieś o długości 1,5 m i ma rękojeść niewiele krótszą od kilingi) postaram sie za mieścic szybko coś.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności