Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

zaczynam bitwe, będzie to humanoid, cielesny, z połową głowy mężczyzny i połową czaszki, chcę tu połączyć klimat lekkiego wojownika fantazy z truposzem, może sie uda :D.

• Odpowiedzi 202
  • Wyświetleń 16k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nooo ekstra sie zapowaida:][..tylko po co robic cale glowyu i czaszki jak i tak beda tylko polowki widac.?

[piwo]

Napisano

Głowa jest świetna, taka ma być! Tylko ten tył trochę bardziej zaokrąglij :) Czacha również apetycznie wygląda :D Pomysł połączenia skóry i czaszki jest moim zdaniem bombowy! Nie moge się doczekać kolejnych screenów :)

Oby tak dalej!

Napisano

W tym etapie o samym projekcie trudno cokolwiek powiedzec. Natomiast widac ze tworca zaglada czasem do anatomii i to sie usmiecha. Czaszka jest bardzo dobra, tylko trzeba pamietac o malych roznicach w budowie. nigdy symmetri, bo to nie symetrycznosc daje najlepsze rezultaty. Dzisis... Sdam tu gadam o nie symetrycznosci.. a u mnie? :D

Napisano
  • Autor

heh, dzięki, i tak symetryczność teraz nie ma znaczenie (jest tylko po to aby nie denerwowala proznia w środku :) )

Napisano

Mam pytanie studiujesz biologie albo hmmm jaką anatomie ludzką ?? BO to co tamm widze wyzej wprawai mnie w zachwyt i powdziw , pełen powdziwu i az brak mi słow

bede czekał na reszte , powodzenia

Napisano

no i uzyl SSS chyba jakis przeciek specjalnie nie pokazywalismy textorowania zeby nikt na to nie wpadl ale.... hehheh ladnie ladnie idziesz nasza droga :) moze nie jest to sluszna ale...

Napisano
  • Autor

hehe , nic nie studiuje, jestem w gimnazjum, jedynie do sprawdzianów zakuwam :D

Napisano

Sorki ze mogles odczuc ze sie czepiam tylko zaby o plagiat nie posadzili ciebie.mi nei przeszkadza temat pracy. jak najbardzij odpowiedni i interesujacy. pozdrawiam serdecznie

Napisano
  • Autor

nie odczułem, ale nie chce byc nie fair, w kazdym razie dziękuje

Napisano
  • Autor

niewiele zrobilem - dodalem tylko szczękę - jeszcze bez uzębienia

Napisano

Czy planujesz wypełniać czymś przestrzeń pomiędzy skórą a czaszką?

przydały bu się jakieś części porwanej skóry na lewej stronie i trochę \"mięcha\"...

aha i jescze wydaje mi się, że na kopule czaszki skóra przylega do kości o wiele modcniej...

tak pozatym to świetne modelowanie[piwo][rotfl2]

Napisano

hmm...a jak bedziesz juz to laczyl to czy czacha a ta czesc organiczna bedzie reownej poliwe podzielona???

[piwo]

Napisano
  • Autor

pablo - w miare równo, ale tak postaram sie aby to nie raziło :)

Napisano
  • Autor

a tu korpus , i prosze teraz o krytyke brutalną póki chce mi sie poprawiac ;)

Napisano

no oki:))..tylko pamietaj nie zapomniec o tej zywej tkance miedy skora a czaska...bo tak tego nie mozesz zostawic !! :)

pozdro

Napisano

proponuje dac nizej pepek :) ufam ze robiles go na pozadych referencjach wiec do proporcji sie nie czepiam choc w rekach jest cos niepokojacego jezeli zamiezasz go ubrac to nie baw sie niepotrzebnie przy ciele

PS. mowisz ze to bedzie wojownik a ma cialo nastolatka skiszonego przy kompie:)

sam trening takim 20kg mieczem napewno by z niego zrobil \"chardego\" zawodnika:)

napompuj go troche:)

Napisano
  • Autor

rzecz w tym, ze jak taki truposz wstanie z grobu to mu mięśnie troszke wiodczeją :P;) (postaram sie poprawic )

Napisano

taaa...dolaczam sie do wypowiedzi Cshynoovec\'a...pepek za nisko...i wyglada strzasnie dzicienie ta psotac...

pozro

Napisano
  • Autor

nie wiem za bardzo czym dziecinność jest spowodowana?

Napisano
  • Autor

starałem sie poprawić troszke budowe, ale nie wiem czy jest lepiej :

Napisano

ten pępek brzytki.. i brakuje miesni brzycha... i kości przy barkach... i sa jakieś dziwne wgniecienia na rękach mięśni...

Napisano

no coraz lepiej:)))..tylko bym troche wydluzl palce oraz dalej ten pempek jest troche za wysoko...a tak to fajna postac sie zapowiada...czyzby konkurencja dla Conq\'a?:]

pozdro

Napisano

za bardzo ostre kanty sa przy tej rozdartej skorze...oraz moglby byc inny mateiral tej tkanki od wewnatrz..ale to pewnie dopiero pozniej...

pozdor

Napisano
  • Autor

jasne , to jest tkanka probna , aczkolwiek ostateczna sie bardzo mocno nie zmieni, oczywiście bedzie urozmaicona znacznie

Napisano
  • Autor

mieczyk w między czasie (przepraszam bardzo ze jest ciemny ale nie chialo mi sie 2 raz renderowac bo dość dlugo to renderowało :) ) nie jest pewne ale to bedzie jego oręż. Nie jest pewne bo zastanawiałem się nad kataną jeszcze (albo i dwoma )

Napisano

nio fajnie :) tylko ciemno! i texturki słabe i shadery.... a i czemu zrezygnowałeś z wersji samuraja? :( bo wspominałeś że takową zrobisz..

Napisano
  • Autor

ano nie zrezygnowałem, sie zastanawiam , rad bym był jak obecni tu forumowicze doradzili , kogo by chcieli zobaczyć !! :)

Napisano

Osobiscie chcialbym zobaczyc cos oryginalnego w dobrym tego slowa znaczeniu. Samuraj jest ok:)

Napisano

ten pasek jakos dziwnie sie 3ma....zrob mu jakies laczenie pomieczy tym a tamtym...

pzodro

Napisano
  • Autor

nie ma spinki bo jeszcze wowczas jej nie zrobilem, (ale tu juz jest :P )

Napisano
  • Autor

myślałem jeszcze nad taką bronią co sie (o ile sie nie myle ) sejmitar nazywa, co wy na to, ( to jest broń gdzieś o długości 1,5 m i ma rękojeść niewiele krótszą od kilingi) postaram sie za mieścic szybko coś.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.