BreG Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Jak ja sie ciesze ze znowu tu wrocilem :D ta... jasne... :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Knysha -> a to chyba w tym samym miejscu co "koleżanka" miała swoją 18stkę co ? :] Yeap :D. Jest taki jeden lokal [dosyc duzy - dwie duuuuuze sale] za 150zl, wiec czemu nie korzystac :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 No teraz legalnie piwo zakupisz Hehehe on sie za prawko zabral a nie tam mu piwo w glowie ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Hehehe on sie za prawko zabral a nie tam mu piwo w glowie ;pp Hehe zabral sie i oblal. 3 bledy na teorii. Ale wstyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 ej ;] ja tam 1 rok i 2 miesiace robilem prawko ;] no ale to przez moje lenistwo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Marcin - ;] Ja tez przez lenistwo dzisiaj oblalem - nie czytalem pytan do konca i wyszedlem po 2-3 minutach od rozpoczecia egzaminu xD [jakos sie reszta zdajacych i egzaminator dziwnie patrzyli ;)]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Moze jestes slawny, ale o tym nie wiesz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 Moze jestes slawny, ale o tym nie wiesz? :D Hehe. No wiesz - polowa szkoly chce mi nakopac, za to ze oblalem testy xD. Wyslalem JEDNEGO sms'a do kumpla z klasy po egzaminie, a za 10-15 min wiedzialo pol szkoly i doszlo do mnie [uwaga] 34 sms'y xD. Nie no - nie ide jutro do budy i bunkruje sie do nastepnego egzaminu [21-szy czerwca :P] xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 kurde, ja już 1,5 roku robie i nic ;) Straszny dół, przez studia nie mam czasu na te jazdy doszkalające i egzaminy... Do tego mam daleko niemiłosiernie do ośrodka no i egzaminy kosztują... Mam nadzieję że zrobię zanim skończę studia ;) Powodzenia Knysha następnym razem, wierz mi, w pewnym wieku bez prawka jak bez ręki nogi i czego jeszcze chcesz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 ja na kurs zapisałem się na 18.... po 2 latach zrobiłem teorie.... i do dziś znów nic, a nadal jestem na ten kurs zapisany........ :P :P :P ...nie chcę mieć prawka bo wiem jak prowadzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BreG Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 dwa i pol miesiaca i bylo po bolu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 cheers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 ... oraz po jaka cholere poszedlem na informatyke...> Muehehe :D. Ale bicepsa napiales ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 biceps triceps...itp ;P a tak wyglada szczesliwy czlowiek(anderton), ktory odebral dzisiaj swiadectwo dojrzalosci i lezy nadmiernie napojony na mojej kanapie :P http://www.ndesert.com/ftp/public/pswork/ander.jpg cheers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 Mój debiut w tym wątku, mam nadzieje że mnię przyjmiecie do tego zacnego grona;) A to tak na powitanie: Zdjęcie z cyklu "Pośmiejmy się razem" pod tytułem "WTF AGmakonts'a" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 AGmakonts no dostrzegam bliski związek z cygańskimi albo latynoskimi korzeniami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 AGmakonts: ty przystojniaku ;) Phantom: czyżby to Pierścień Kapitana Planety na jego palcu? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 AGmakonts hehe latynoska krew.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 No chłopaki wychodzi na to że wiecie o mnie więcej niż ja sam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 AGmakonts: latino lover :) albo Mexicano Pericolo :) tweety: lords of the rings :) A ja wrzucam jeszcze fotke, ktora moja Ewelinka zrobila swoim nowym aparatem (tzn. aparat juz nie jest nowy, ale fotka byla tylko gdzies na aparacie hehee) Dalem juz tak duzo zdjec ze ludzie mnie powinni na ulicy rozpoznawac i mowic: to ten illy z max3d.pl, ten wielki grafik ;p;p;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 illy - jaka cudna perełka a język no normalnie poezja;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 e tam. metal nie perla ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 illy: hehe! ssiesz go czasami?? ;) teraz ja: melancholia dnia codziennego: speed modellig: 30 min, MentalRay ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 nawt ladnie ci to wyszlo tweety tylko chyba modeling twarzy skopales bo taki jakis brzydki ten osobnik;) aha i pytanie miales koncept?? bo mi sie widzi ze kierowales sie podobizna gnoma??;) [JOKE] hehe i to samo pytanie co tweety; illy?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 dziwny wyraz tważy tweety taki zamyśliny i zmeczony jednocześnie, musisz mieć ciężkie życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 aż muszę podsumować... Phantom, nie wiedziałem że z ciebie taki madafaka, ale coś więcej tam chyba tłuszczyku niż mięśni :> AGmakonts, hmm... "you look like a Pedro" - taki cytacik mi na myśl przychodzi tylko ;) Illy, już wiem jak w razie czego zmusić dziewczyne do depilacji w pewnych miejscach, chyba żeby chciała, żebym się zaplątał i już tam został... Tweety, wyglądasz trochę jak seryjny morderca... w dodatku przypominasz aktora Raya Liotta, tak na moje krzywe oko przynajmniej ok, z moich zdjęć można było się nabijać wcześniej więc kto nie zdążył niech teraz żałuje ;P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Loozack: jesli tak jak niżej to dzięki serdecznie! wreszcie ktoś mnie docenił. :) ktoś chce autograf?? ;) http://www.kinoweb.de/film2001/Hannibal/pix/h05_L.jpg (Leru sorry za CZAT - to ostatni raz przyrzekam!!!!!) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Tweety, nono, jak dwie krople wody ;) EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Tak sobie przeglądam wątek ... i chyba będę musiał dać swoją fotkę, dopuki mam jeszcze czerwone włosy (już troche zbladły, ale...) ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Marduk -> Kurt Cobain ?! :D A niżej ja, syn kolejarza ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 To i ja ukaze swoje oblicze :) zdjecie z ferii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 a ile ty masz latek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 No nie za duzo, 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 haha ;D Aniu subtelny podryw? nie wypada pytac faceta o wiek :P loozack: nie chcialbys konfrontacji z tym tluszczykiem :P cheers...homies ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Phantom, masz racje ze nie wypada, przepraszam za moje zle maniery, nastepnym razem bede grzeczna. A tak wogle to jestem zbyt niesmiala zeby sie zdobyc na jakiekolwiek podrywy, czy to subtelne czy nie. Altus mlody jestes, masz szczescie ze nie jestem pedofilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 chyba nieszczescie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Plastique, prosze mi sie tu subtelnie nie podlizywac, nie da ci to nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Lasciate ogni speranza grrrr tak szybko sie niepoddam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 co lisciate? krzaczki modelujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 nie no... tamto lisciate costam to znaczylo 'porzućcie wszelką nadzieje', wiesz chciałem przyświrować że inteligent niby... [i co, i jak? poskutkowalo?!] :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 zazwyczaj nie rozmawiam z ludzmi ktorzy sa na poziomie wyzszym niz moj wlasny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Pora na moje wyjście z mroku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 moze lepiej byloby zostac w tym mroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 co, nie jestem pzrystojny (hehe). Te zawadiackie spojrzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Ania -> hyh tak na prawde to na googlach znalazlem na poczekaniu, przyznaje bez bicia. A wiesz że ja też nie rozmawiam z ludźmi którzy są na wyzszym poziomie odemnie! Jejku popatrz mamy tyle wspolnego... Siwy-> What a look! lol Fajna czapa! lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 to ze sobą nie rozmawiajcie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 w takim razie plastique, mozesz sie u mnie ustawic z tylu w kolejce. to ze jestes na moim poziomie wcale dobrze o tobie nie swiadczy. siwy jak sie pospieszysz zdazysz do kolejki przed plastiquiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Niestety jestem poza waszym poziomem. Aniu, w kolejke to ty możesz sie ustawić do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Aniu! zlamalas serece moje! tralalalala! ide sie pochlastac... albo nie, lepiej poszukam koników! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 siwy nie moge, tyle bab tam stoi, nie lubie takiego tloku plastique uwazaj na siebie. zeby cie kon nie kopnal. martwie sie o ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi