tweety Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Vorek i qba idźcie do wuja rowra! On was przytuli do swej mocnej męskiej piersi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 rowr sie do mnie nie odzywa od kiedy go spytalem czy na serio skladal kombajny :( :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 kto zgadnie gdzie jestem ?:D zawody z Trutnova ( kwiecien 2005 ) http://lawryn.neostrada.pl/foto/P4094518.jpg no dobra... ten z lewej :D http://lawryn.neostrada.pl/foto/P4094521.jpg ja dający autografy czeskim dwunastkom :D http://lawryn.neostrada.pl/foto/P4084399.jpg ja robiący niepamietam co , w kazdym badz razie na przejezdzie punktowanym:) ( wszyscy sie patrzyli :D ) http://lawryn.neostrada.pl/foto/P4094530.jpg tu znow na punkty... wall ride, niestety podparty na koncu :( http://lawryn.neostrada.pl/foto/P4094533.jpg rowyr to moje najwieksze hobby :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 rowyr to moje najwieksze hobby rowr to twoje największe hobby? a miał zostać księdzem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 rowr wytlumacz sie ;):):o:(:rolleyes::D HEhEHhEHEH ale jaja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 .:qba:. - moze masz zle podejscie :) po prostu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 kto zgadnie gdzie jestem ? Tutaj :) A wall ride naprawde fajny, chyba mam skopanuy monitor bo nic nie widze. Czarny jpeg ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 illy :D strzal w dziesiatke :D bylem sie rejestrowac do zawodow :) jako reprezentant "POLSKO" ( po czesku ;p) jako jeden z trzech :) co do ciemnosci zdjecia to takie ono jest , niestety.. jak kogos to interesi to tu jest taki maly filmik z zawodow http://www.freeride.cz/bikes/videos/?galerie=19 warto popatrzec nawet jezeli sie nie itnteresuje tym ;) polecam ten lepszej jakosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 to ja mam pytanie do ludzi z forum :( dlaczego mnie zadna nie chce ? bo nie masz odblaskowych dersów adidejsa - jeden pasek gratis ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Acdsee czyni cuda. Z ta rejestracja to ty serio? A u mnie muzyczne weekend sessions :) Wczesna godzina, piwo robi swoje. Ja zawsze na szyi obwieszony pierdolami (czego tutaj nie widac ;p) Ta fotke moze dawalem a moze nie. Jeszcze na starym sprzecie. To prawie jak modelowac uzywajac jedynie klawiatury :) Checkpoint ILLY w Berlinie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 nie wiem czy to ja czy moj kumpel bo razem tam bylismy :D ale tak, tam sie rejsestrowalo, zapisywalo i placilo 100 koron :D za wpisowe :) za to dostawalo sie pasek na reke taki zielony ( widac go na moim lewym przeszczepie) zawody byly spoko, 3 dni mega imprezy :) ///szkoda ze trzeba do czech jezdzic ... u nas nic sie nie dzieje ( prawie - raz na ruski rok festiwal , puchar polski...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 o to tam gdzie ciagle buty ucinales, no pokaaaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 kome ty mały perwersyjny zboczuszku! nie wystarczy ci że pokazał kolana? musisz widzieć buty! :D :D :D Barcisz: nadal śmigasz na rowerkach? ::eek:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 tweety: jasne ! :) fakt , mniej niz kiedys , ale smigam :) skacze, latam , wywracam sie :D etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 ja nie chce kolan, chce buty ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Illy zrób mu dobrze i pokaż buty:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 nie ;p;p;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 no prooszę ja mam takie a ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 eee kome czy ja wiem czy coś w takich pieknego ja tam wole swoje glany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 ja juz nie umiem chodzic na nie plaskiej podeszwie illyyyyyyy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 ja tam lubię moje buty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 ehhh... steele z podniesionym czubem... też takie miałem... :D Teraz mam coś podobnego do Kome - naprawdę są trochę wygodniejsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 moje sa wyjatkowe, promodel ricka howarda lool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Aż zrobiłem fotkę :D Trochę mnie kosztowały, ale buty to imo najważniejsza część garderoby ;) trochę brudne, ale nie chciało mi się ich czyścić specjalnie dla was ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Ja tez chce DC Shoe Usa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 qrde, szukalem moich butow na goglach i nie ma o_O w kazdym razie converse latem cormax zimą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Plastique cormax'y :O Ja raz jekupiłem i nie mam zamiary powtórzyc tego błędu :P Dzisiaj jade po And1, mocne buty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 o kurde z tego co widze to prawie wszyscy w skate butach pomykają :D a to ja przedstawie swoje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Salv identyczne, jak mi jeszcze powiesz że 47 numer to posądze Cię o plagiat:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 omg :D z drugiej strony ekranu to tylko buty są ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 MaGuu- niewiem no juz mi sie 2,5 roku dobrze trzymaja :P ale licho tam wie czy sie nagle nie rozsypia w proch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 plastik swoj ziom :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Plastique wiesz w sumie eksploatowałem je na desce, wytrzymały "cały" miesiąc i już była dziura :P Ale z kome się zgodze - Plastik swój źą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 hihihi no to JOł chłopaki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 buehehe AGmakonts, no to mamy identyczne buty ;] rozmiar 47 ;P no ale obawiam się że to ty splagiatowałeś moje, ponieważ moje mają już 3 lata i trzymają się na słowo honoru ;] bosz gdzie ja w nich nie byłem i czego nie robiłem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 maguu, plastik chyba mowi o kormaxach żółtkach a one sa dobre. jezeli chodzi o sportowe to te pierwsze serie byyl bardzo wytrzymale ale nastepne sie konkretnie zchrzanily, teraz porboje Lakai i jak naraize wymiataja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Eeee tam do deski to tylko DC :D do chodzenia to tylko Najery lub Pumki :P Sie chyba OT zrobił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 e no Lakai do chodzenia, na deske no nejmy niezniszczalne no i co, gdzies pogadac trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 No nejmy niezniszczalne - jakis przykład fotka czy coś? - W swojej wieloletniej karierze deskorolkarza nie znalazłem jeszce takich butów :P kome podziel się swoja wiedzą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Salv no no w takim razie zwracam honor i lece dalej pzryglądac się dyskusji do skejtobutach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 http://img459.imageshack.us/img459/7004/pc300983dxdfsdfs8zs.jpg No to podyskutujcie sobie o tym - tak wyglądają buty jak się nie ma kasy na oryginalne :D A dziury lata sie u szewca jakas gumą :P Edit: Acha of course buty na deske (po przeciez nie do chodzenia) kumpla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 nie wiem czy takie buty są wygodne czy nie, ale uwierzcie mi że wyglądają strasznie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Glany rzadza. W niektorych sytuacjach sa polisa na zycie. ;) AGmakonts cos o tym musi wiedziec. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 W takich obecnie chodze ;p - troche sie cholery przybrudzily :F AGmakonts - otworz oczy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 RA - a i owszem, ostatnio coraz cześciej "coś o tym wiem";) knysha ja tam nic nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 rowr, podobienstwo z awatarem ;p Pozdrow :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 o w dupe resp my boss ----------------------------- agmakonts czemu odrazo skejto yo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 kome nie wiem jakoś tak:P żle mi się kojazą:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 No dobra...to ja też się ujawnię: Jest to wycinek zdjęcia klasowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi