Jump to content

Obiekt 3D: NOKIA 6610

polka dot

Recommended Posts

witam ;)

dostalem telefon i pierwsza rzecz jaka przyszla mi do glowy to zeby go zrobic ;) tylko nie wspominajcie nic o moich innych pracach - one czekaja na ram, a modelowac cos trzeba wiec robie tą nokie.

updaty nie beda super czeste ale postaram sie w miare regularnie cos wrzucac.

oryginal:

6610.jpg

a tu moj skromny progress:

wlasnie ze vertex jest jeden ;) aje juz po krzyku bo poprawilem kanty obudowy (o ktorych wspomnial chudy) i przy okazji zalatalem wlasnie tego buga - kosztem malutkiego odstepstwa od oryginalu ale to taka pierdola ze hej ;)

a co do renderingu i materialow bede sie staral wyciagnac jak najwiecej z moich umiejetnosci - zobaczymy ;)

dzieki ^^

MatPat - czyste poly :D

hymm oczywiscie komputer podazajac krokiem mojego farta sie zepsul (a scislej mowiac slawny dysk samsunga) wiec nie wiem kiedy cos wrzuce ale obiecuje ze nie zostawie tego telefonu ;)

chcialem was poczestowac jakims renderem no i juz juz wszystko ustawilem juz nacisnolem F9.. RESTART bez orientu i papa INCREASIBLE BOOD DEVICE BLAD DYSKU HARD DISK 1\0 ERROR nooo wiec macie tylko te screeny z vievporta ;)

pozdro

huhaa tak to jest jak się oszczędza na mało efektownych częściach komputera ;]

jakoś nigdy nic mi się z dyskiem nie stało. No ale Samsungów nie mam :D

telefon jak telefon, narazie niewiele do podziwiania, poczekam na jakieś oświetlenie, materiały i mam nadzieję, że matte.

swoją drogą dziwny błąd i nie wiem czy wyczyszczenie mbr by nie pomogło.

jemu juz nic nie pomoze :D uwiez mi ze samsungi padaja jak muchy..

o co chodzi: "materiały i mam nadzieję, że matte." ?

czekam do 30 (urodziny) moze jakas kasa wpadnie to chociaz dysk kupie.. bo w planach mam mainborda ramy procek zasilacz i obudowe :P no tak sobie liczylem.. 1500zl :P a z bogatej rodziny nie pochodze ;) wiec nie szybko spelnie moje marzenia :D

pozdrawiam i do przeczytania