polka dot Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 witam ;) dostalem telefon i pierwsza rzecz jaka przyszla mi do glowy to zeby go zrobic ;) tylko nie wspominajcie nic o moich innych pracach - one czekaja na ram, a modelowac cos trzeba wiec robie tą nokie. updaty nie beda super czeste ale postaram sie w miare regularnie cos wrzucac. oryginal: a tu moj skromny progress: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 no skromny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 buhahaha ;] no fajnie ze ktos czyta opis ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 to ile ty masz ramu ze muszą poczekac bo nie kumam ile 128 moze 64 bo chyba tylko tyle moze zatrzymac czlowieka choc tez nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Big Foot Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 Jest jak prawdziwy, super. Ile go robiłeś? To była ironia, prawda? a jeśli chodzi o progress, to bym już oddzielił na początku wyświwtlacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2005 big foot > w oryginale wyswietlacz - a wlasciwie szkielko, nie jest oddzielone od reszty tej nakladki ;) bzyku > dokladnie - 128 ;) i do tego ledwo chodzocy duron 600 ;) robic sie da.. ale ja nie mam cierpliwosci :P przyciski sterujace: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webmaster Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 Może być fajne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2005 cyfrowki gotowe ;) zrobilem na szybko mape opacity zeby to jakos wygladalo. narazie waży 13,7 k polys. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2005 zrobilem juz kawalek obudowy - ale mam blad w jednym miejscu, moze uda mi sie to jakos zalatac - przydaloby sie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 chyba masz za delikatne kanty w obudowie; wydaje mi sie ze powinny byc ostrzejsze; pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 wydaj mi sie ze nie masz vertexow zweldowanych tam gdzie zaznaczyles:D:D ale ci to szybko idze:D:D fajnie jest ale ciekawe jak ci pujda materialy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2005 wlasnie ze vertex jest jeden ;) aje juz po krzyku bo poprawilem kanty obudowy (o ktorych wspomnial chudy) i przy okazji zalatalem wlasnie tego buga - kosztem malutkiego odstepstwa od oryginalu ale to taka pierdola ze hej ;) a co do renderingu i materialow bede sie staral wyciagnac jak najwiecej z moich umiejetnosci - zobaczymy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2005 dobra dorobilem nastepna czesc obudowy i troszke detali tam bylo dlatego tyle to trwalo na mojej blyskawicy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 bardzo ladnie ci to idze:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatPat Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Jaką techniką go robisz, nurbsy? Ładnie ci idzie. Tylko się nie śpiesz i nie zwal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 bardzo łądnie to wygląda :], moja mama ma taki telefon także prosze się do niego przyłożyć :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jander Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Jak narazie całkiem ładnie :). Ja też mam Nokie 6610 ( i moja mama też ;) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2005 dzieki ^^ MatPat - czyste poly :D hymm oczywiscie komputer podazajac krokiem mojego farta sie zepsul (a scislej mowiac slawny dysk samsunga) wiec nie wiem kiedy cos wrzuce ale obiecuje ze nie zostawie tego telefonu ;) chcialem was poczestowac jakims renderem no i juz juz wszystko ustawilem juz nacisnolem F9.. RESTART bez orientu i papa INCREASIBLE BOOD DEVICE BLAD DYSKU HARD DISK 1\0 ERROR nooo wiec macie tylko te screeny z vievporta ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 huhaa tak to jest jak się oszczędza na mało efektownych częściach komputera ;] jakoś nigdy nic mi się z dyskiem nie stało. No ale Samsungów nie mam :D telefon jak telefon, narazie niewiele do podziwiania, poczekam na jakieś oświetlenie, materiały i mam nadzieję, że matte. swoją drogą dziwny błąd i nie wiem czy wyczyszczenie mbr by nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2005 jemu juz nic nie pomoze :D uwiez mi ze samsungi padaja jak muchy.. o co chodzi: "materiały i mam nadzieję, że matte." ? czekam do 30 (urodziny) moze jakas kasa wpadnie to chociaz dysk kupie.. bo w planach mam mainborda ramy procek zasilacz i obudowe :P no tak sobie liczylem.. 1500zl :P a z bogatej rodziny nie pochodze ;) wiec nie szybko spelnie moje marzenia :D pozdrawiam i do przeczytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatPat Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 dzieki ^^ MatPat - czyste poly :D ... pozdro Jak robiłeś te małe wgłębienia (grawerki) w modelu, przy przyciskach linie podłużne? Recznie ciołeś poly i extrude? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2005 tak, ręcznie nozyczkami :0 face extrude wglab modelu i chamfery na powstalych krawedziach ;) pozdro ;) moze niedlugo bede mial dysk.. papapa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi