Napisano 20 Styczeń 200520 l Miało być zapomniane miejsce ale czas mi nie pozwoli tego skończyć (obecnie jeszcze trwające Cgtalk i Evermotion Challenges, zlecenia których ostatnio się więcej zebrało i przydałoby się pokończyć parę starszych pracek do teczki). Więc zdecydowałem się na wyścig 2-3 dzieci po rzecznych kamieniach, które gonią do swego domku na drzewie. Załączam szybki 5 min szkic pierwszej postaci (lidera bandy) - prawy dolny róg sceny.
Napisano 21 Styczeń 200520 l Witam cię mój przyjacielu :], życze powodzenia w dalszej pracy, póki co nie za wiele można wywynioskować z tego szkicu czekam na updejty :)
Napisano 23 Styczeń 200520 l Autor Dobra dalsza część lame 5min szkicu jaką przed momentem dorobiłem. Wracam do roboty next update może jutro może pojutrze - będzi eto ostatni w formie 2d.
Napisano 23 Styczeń 200520 l Mi tam się pomysł podoba. Ciekawe jak to w 3d wyjdzie, bo wg. mnie to dość ambitny projekt. Ale oczywiście wszystkiego dobrego w realizacji życzę.
Napisano 23 Styczeń 200520 l wlasnie, pomysl raczej jak na moje mozliwosci wygurowany, ale zycze powodzenia:) i pozdrawiam:)
Napisano 23 Styczeń 200520 l Autor Dobra koniec roboty na jakisz czas. Szkic 2D jest mimo kiepskawości finalny i tak ma mi tylko pomagać :) Jeszcze wcześniej chłopak no2:
Napisano 23 Styczeń 200520 l Autor I całość mniej więcej obrazująca jak będzie wyglądała wersja w 3D: (teraz pora wrócić do mniej przyjemnych rzeczy :()
Napisano 23 Styczeń 200520 l Christian Noir Stein -> trzymam Cię za słowo, następny update to już 3D :>
Napisano 23 Styczeń 200520 l Autor Już od pewnego czasu nie zasiadam do 3D bez wcześniejszego szkicu - zaoszczędza mi to sporo czasu, którego ostatnio brakuje :)
Napisano 26 Styczeń 200520 l Autor No i tak jak obiecałem pierwszy UP w 3D (łącznie bite 5h roboty). Sporo tego modelowania przede mną, a już czasu mam coraz mnie :(
Napisano 26 Styczeń 200520 l Spokojnie, spokojnie, czas napewno sie znajdzie :) a ryzuneczki rzeczywiscie nie dziela sztuki ale zawsze pomagaja :P Zycze powodzenia ciekawie sie zapowiada. Pozdrawiam
Napisano 26 Styczeń 200520 l Czekamy na pozostałą dwójkę! CZas, Czas, Czas termin jeszcze daleki, więc nie ma co narzekać tylko za modelowanie się brać...
Napisano 26 Styczeń 200520 l czekamy na reszte postaci , poki co super miodzio , chcetnie zobaczylbym siateczke :]
Napisano 26 Styczeń 200520 l o teraz działa. Dziwie ten chłopiec wygląda, jakby miał świnkę, policzki dziwne, ogólnie wyraz twarzy :/ wiem, że stać Cię na więcej dlatego tak nażekam troszku ;)
Napisano 27 Styczeń 200520 l Autor Szybki dzisiejszy update - trochę porpawiłem twarz/włosy/szalik dodałem prowizoryczny płaszczyk z guzikami. A teraz pora wracać do pracy bo już mi się wczoraj oberwało :)
Napisano 27 Styczeń 200520 l no fajnie jest, w dobra strone idzie. Do modelu sie nie bede przyczepial ale ... dawaj obrazy bez tego "szumu" jezeli mozesz:)... Powodzenia Pionier.