Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Miało być zapomniane miejsce ale czas mi nie pozwoli tego skończyć (obecnie jeszcze trwające Cgtalk i Evermotion Challenges, zlecenia których ostatnio się więcej zebrało i przydałoby się pokończyć parę starszych pracek do teczki).

Więc zdecydowałem się na wyścig 2-3 dzieci po rzecznych kamieniach, które gonią do swego domku na drzewie.

Załączam szybki 5 min szkic pierwszej postaci (lidera bandy) - prawy dolny

róg sceny.

boy1.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Christian Noir Stein -> witam olsztyniaka w bitwie, życzę powodzenia :)

Napisano

Witam cię mój przyjacielu :], życze powodzenia w dalszej pracy, póki co nie za wiele można wywynioskować z tego szkicu czekam na updejty :)

Napisano

Mi tam się pomysł podoba. Ciekawe jak to w 3d wyjdzie, bo wg. mnie to dość ambitny projekt. Ale oczywiście wszystkiego dobrego w realizacji życzę.

Napisano

wlasnie, pomysl raczej jak na moje mozliwosci wygurowany, ale zycze powodzenia:) i pozdrawiam:)

Napisano

Christian Noir Stein -> trzymam Cię za słowo, następny update to już 3D :>

Napisano

Spokojnie, spokojnie, czas napewno sie znajdzie :) a ryzuneczki rzeczywiscie nie dziela sztuki ale zawsze pomagaja :P Zycze powodzenia ciekawie sie zapowiada.

Pozdrawiam

Napisano

Czekamy na pozostałą dwójkę! CZas, Czas, Czas termin jeszcze daleki, więc nie ma co narzekać tylko za modelowanie się brać...

Napisano

coś nie bardzo działa ten link :/ nawet po wklejeniu adresu do paska

Napisano

o teraz działa. Dziwie ten chłopiec wygląda, jakby miał świnkę, policzki dziwne, ogólnie wyraz twarzy :/ wiem, że stać Cię na więcej dlatego tak nażekam troszku ;)

Napisano
  • Autor

Szybki dzisiejszy update - trochę porpawiłem twarz/włosy/szalik dodałem prowizoryczny płaszczyk z guzikami. A teraz pora wracać do pracy bo już mi się wczoraj oberwało :)

boyr2.jpg

Napisano

no fajnie jest, w dobra strone idzie. Do modelu sie nie bede przyczepial ale ... dawaj obrazy bez tego "szumu" jezeli mozesz:)...

Powodzenia

Pionier.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności