Adam Zimirski Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 Witam tydzien temu skonczylem model Mustanga z ktorego jestem zadowolony, przy czym niewiem ktory render przedstawia go najlepiej ?
l_kinol Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 Mi podobaja sie wszystkie rendery :) Ale wydaje mi sie, ze najlepsze sa drugi i trzeci.
mrkrzysiek Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 nawet fajnie ci wyszedł a można prosić siatkę
AGmakonts Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 bardzo ładnie daje efekt "łednej nie realności" co mi się bardzo podoba
Robertus Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 AGmakonts , dobrze to okreslił. Do pelni szczescia daleko ale ma swoj urok. Co do ujecia to wszystkie sa dobre, nieda sie wybrac jednego zeby przedstawic wszystkie walory modelu
Batou Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 Owszem ma swój urok. Ładnie tylko po co te fatalne podpisy (wywalić albo zrobić od nowa ;P ). Pierwszy render lepiej by wyglądał w panoramie i bez tych... niezbyt ładnych napisów. Drugi render ładny tylko zbyt mały sampling na masce daje bardzo brzydkie efekty. Trójka źle wykadrowana i znów zbyt mały sampling. Do tego nieciekawa podłoga.
wooka Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Ciekawa pracka, bardzo mi sie podoba. Lakier taki dziwny ale w tej formie w jakiej przedstawiles samochod to wcale nie przeszkadza. Naj bardziej mi nie pasuje ten kant na masce. Btw. tak naprawde wyglada GTR czy sam wymysliles taki ksztalt przodu?
Pawelkos Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Fotoreal to nie jest (w sumie nie wiem czy mial byc ;])ale pracka mi sie podoba ma swoj styl. Rendery 1. i 3. najlepsze pozdro
Adam Zimirski Napisano 24 Styczeń 2005 Autor Napisano 24 Styczeń 2005 Nastepnym razem wrzuce prace do ‘work in progress’ wiedzialem ze znajdzie sie duzo niedociagniec, niestety jestem len nie chcialem do niego wracac, aczkolwiek nie rozumiem co jest nie tak z podpisami? Staralem sie zbudowac model zgodnie z prawdziwym, przy czym nie chcialem zuzyc duzej ilosci poly, zaledwie 59100.
Batou Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 Co jest źle z napisami ? Są za duże, zbyt nachalne i kiczowate. Takie jest moje zdanie. Praca bardzo fajna ale napisy niepotrzebnie odwracają uwagę. Po co się męczyłeś nad modelem skoro potem w 10min zrobiłeś mu mocną konkurencje w postaci kiczowatego podpisu? Zamiast podziwiać auto gapie się w wielkie jak woły litery podpisu. Mówię tu w szczególności o drugim renderze który uważam za najciekawszy.
Isso Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 No te podpisiki to faktycznie jakies takie kiczowate:P Ogólnie model mi się podoba.... ale lakiery to ja juz lepsze widziałem.... ten nie zachwyca :P moze popracuj kawałek jeszcze?
Gość cjk6 Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 ładnie ale widac łączenia na masce a model nie jest idealny widac ze posklejany z kilkunastu czesci.dales duże specular i wszytsko ładnie sie swieci nawet nie równosci ale i tak fajne
ReflectVision Napisano 11 Luty 2005 Napisano 11 Luty 2005 jezeli mozna to poprosilbym blup[rinty (jezeli takie posiadasz bo mogles z głowy robic) bo ja zaczynam podroz z samochodami ;) i trzeba cos zrobic na poczatek :D
Pawelkos Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 jezeli mozna to poprosilbym blup[rinty (jezeli takie posiadasz bo mogles z głowy robic) bo ja zaczynam podroz z samochodami ;) i trzeba cos zrobic na poczatek :D www.smcars.net tam ci blueprintow dostatek tylko trzeba sie zarejestrowac. pozdro
asfalton Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 racja napisy nie do przyjecia, staraj sie urzywac prostych czcionek, jesli juz musisz(polecam np Futura, Arial, zawsze mozna cos znich wykrzesac). Podoba mi sie render z sitka pokrywajca teksture, chociaz brakuje mi tego idealnego ujecia...
Szczupal Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 czemu nie zamienisz widocznych wielu trojkatow na czworokaty ?? moga byc przez to problemy
Gość raminez Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 niejestem faworytem motoryzacji ale mustang ...to moje mazenie...a twoj model jest naprawde przemaawiajacy do odbiorcy...rewelacja...pozdro
cayacuza Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 za duzo zlotka ale ogulnie :] wygoda jak zabafka nie muwjoc o ;] takim oto tle mozesz zrobici lepsze pzdrawjam
streaker Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 niezwracajac uwagi na techniczne szczegoły, ze gdzies jest 0,5 cm nierówno ;) musze powiedziec, że bardzo przyjemnie sie na te rendery patrzy, przyjemne dla oka; I to sie liczy :)
wooka Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 a ja chcialbym zapytac skad wziales blueprinty i czy mozesz mi podac link. No chyba ze robiles ze zdjec. W takim razie respekt wielki.
CYSIU Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 spoko spoko. render1 jest moim zdaniem najlepszy. ale fakt... troszke zmienilbym lakier. tak dalej.
<LM!> Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 wszystkie rendery piekne, ale osobiście najlepsza trójka
Idaho Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 Za błyszczący, -material gold? Ja bym popracował nad lakierkiem. Panie resorak od matchboxa :). Ogólnie fajny. Pozdrawiam
streaker Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 Adam - zapodał blueprintami, bo sam zaczynam Mustanga - co z tego wyjdzie zobaczymy :P i byłyby bardzo przydatne, na razie mam tylko zdjęcia i 3 fatalne blueprinty.
Rekomendowane odpowiedzi