-=S3B=- Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Witam, Ten czolg to moj projekt na zaliczenie semestru grafiki na mojej uczelni. Powstal z blueprintow dostarczonych przez wykladowce. Model nie jest w pelni zgodny z oryginalem (gdyz ten nigdy ponoc nie ujrzal swiatla dziennego). Chodzi mi tu o dodatki typu beczki z tylu oraz inne gadzety. Model powstal z mysla o kompozycji stylizowanej na zdjecie z tamtych czasow. Czas ktory poswiecilem na ta pracke to w sumie okolo 12h. modelowalem w 3Ds Max6 rendering w V-ray postprodukcja w Photoshopie z gory dziekuje za komentaze! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 ladnie, ladnie bardzo fajny model :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 jak dla mnie to zajebiscie - tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 no dales rade ;) ale prostota textur gryzie w oczy - przydalyby sie jakies zadrapania bloto.. pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 Bardzo dobry model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 1 Luty 2005 Autor Share Napisano 1 Luty 2005 Dziekuje wszystkim za komentarze. kome: teksturka faktycznie jest prosta jak drut, jednak chcialem pracke skonczyc w mozliwie najkrotszym czasie, a po testach z kompozycja doszedlem do wniosku, ze nie ma sensu rzezbic detali bo i tak ich nie bedzie widac. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 jak dla mnei wygloda jak jakis cartoonowy czolg O_o chyba jakies proporcje sa zchrzanione.. no nie wiem jakios tak dziwnie to wygloda O_o model dobry ale nie uwieze ze taki mial jezdizc;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 mnie sie podoba, troszke taki okrogly ale spoko fajnei wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 3 Luty 2005 Share Napisano 3 Luty 2005 Mi sie podoba :)- chcialbym miec taka forme zaliczania wiekszosci przedmiotow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radus_Keles Napisano 7 Luty 2005 Share Napisano 7 Luty 2005 ile trwał rendering? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 7 Luty 2005 Share Napisano 7 Luty 2005 Jesli chodzi o efekt koncowy to jest naprawde dobry jak na uzyte w nim texturki ale nie zgadzam sie z tworco bo wydaje mi sie ze to wlasnie ich brak zuca sie w oczy co potwierdzil kome, wiec jesli moge dacj jakikolwiek komentarz to odnosnie texturowania ktore jest poprostu slabe... :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 7 Luty 2005 Autor Share Napisano 7 Luty 2005 Rendering nie trwal dlugo, mysle ze cos w granicach 30 minut. Jesli chodzi o teksturke to postaram sie jeszcze z nia powalczyc jak znajde chwile. Obecnie zaczalem prace nad projektem ktory jest w tej chwili priorytetem. Jeszcze raz dziekuje za komentarze. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 7 Luty 2005 Share Napisano 7 Luty 2005 Fajny czołg....rzeczywiście jakiś trochę dziwny...ale fajny, a to się liczy :D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayacuza Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 do kitu jak zrobisz lepsze okej gośću. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sratzch Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 Troszkę zagrube ziarno na renderingu końcowym ale model spoko :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabol Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Dajcie Sebastianowi spokój. Ma ważniejsze sprawy. Samochodu nie skończy i będzie problem. A czołg nie zając może poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi