-=S3B=- Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 Witam, Ten czolg to moj projekt na zaliczenie semestru grafiki na mojej uczelni. Powstal z blueprintow dostarczonych przez wykladowce. Model nie jest w pelni zgodny z oryginalem (gdyz ten nigdy ponoc nie ujrzal swiatla dziennego). Chodzi mi tu o dodatki typu beczki z tylu oraz inne gadzety. Model powstal z mysla o kompozycji stylizowanej na zdjecie z tamtych czasow. Czas ktory poswiecilem na ta pracke to w sumie okolo 12h. modelowalem w 3Ds Max6 rendering w V-ray postprodukcja w Photoshopie z gory dziekuje za komentaze! Pozdrawiam.
polka dot Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 no dales rade ;) ale prostota textur gryzie w oczy - przydalyby sie jakies zadrapania bloto.. pozdrawiam ;)
-=S3B=- Napisano 1 Luty 2005 Autor Napisano 1 Luty 2005 Dziekuje wszystkim za komentarze. kome: teksturka faktycznie jest prosta jak drut, jednak chcialem pracke skonczyc w mozliwie najkrotszym czasie, a po testach z kompozycja doszedlem do wniosku, ze nie ma sensu rzezbic detali bo i tak ich nie bedzie widac. pozdrawiam!
uncle Napisano 2 Luty 2005 Napisano 2 Luty 2005 jak dla mnei wygloda jak jakis cartoonowy czolg O_o chyba jakies proporcje sa zchrzanione.. no nie wiem jakios tak dziwnie to wygloda O_o model dobry ale nie uwieze ze taki mial jezdizc;p
Hatred Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 mnie sie podoba, troszke taki okrogly ale spoko fajnei wyglada
eco Napisano 3 Luty 2005 Napisano 3 Luty 2005 Mi sie podoba :)- chcialbym miec taka forme zaliczania wiekszosci przedmiotow :)
Matys Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 Jesli chodzi o efekt koncowy to jest naprawde dobry jak na uzyte w nim texturki ale nie zgadzam sie z tworco bo wydaje mi sie ze to wlasnie ich brak zuca sie w oczy co potwierdzil kome, wiec jesli moge dacj jakikolwiek komentarz to odnosnie texturowania ktore jest poprostu slabe... :-(
-=S3B=- Napisano 7 Luty 2005 Autor Napisano 7 Luty 2005 Rendering nie trwal dlugo, mysle ze cos w granicach 30 minut. Jesli chodzi o teksturke to postaram sie jeszcze z nia powalczyc jak znajde chwile. Obecnie zaczalem prace nad projektem ktory jest w tej chwili priorytetem. Jeszcze raz dziekuje za komentarze. Pozdrawiam wszystkich!
Falcrum Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 Fajny czołg....rzeczywiście jakiś trochę dziwny...ale fajny, a to się liczy :D Pozdr
Gość Sratzch Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Troszkę zagrube ziarno na renderingu końcowym ale model spoko :-)
Yabol Napisano 22 Marzec 2005 Napisano 22 Marzec 2005 Dajcie Sebastianowi spokój. Ma ważniejsze sprawy. Samochodu nie skończy i będzie problem. A czołg nie zając może poczekać.
Rekomendowane odpowiedzi