bartq Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 Miałem tego nie zamieszczać ale co mi tam, krytyka zawsze się przyda. No więc: Bugatti Veyron, czas robienia jak na mnie ekspresowy (8dni +1 na renderowanie) co chyba widać w niektórych niedoróbkach... Troche słaby sampling ale już nie mam kiedy tego drugi raz wyrenderować, głównym celem przy tym modelu było jak najszybsze go skończenie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 no i spoko jest ;] mi sie navet podoba tylko tak dziwniewyglada ten wlot powietrza; taki wydaje mi sie zabardzo wysuniety do przodu ale to moze tylko takie wrazenie. ogolem jest fajnie;] pozdro V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sayonerka Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 No bartq sliczne autko - RESPECT! Na podstawie bluprints czy zdjec? W czym renderek? Ogolnie bardzo mi sie podoba i chce tapetke ;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 8 Luty 2005 Autor Share Napisano 8 Luty 2005 thx :) model na podstawie hmm blueprintów i zdjęć... (blueprinty z wersji koncepcyjnej a wersja produkcyjna troszke się różni miejscami). Model i render w 3dsmax7/mental ray. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 NO dla mnie bomba tylko mi Zolta rejestracja nie pasuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 musze przyznac ze bardzo ladne modele ale lakier i aa siedzi ;> pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 no ogolnie ladnie nawet bardzo gladko ale no wlasnie :) atrapa przez zlą konstrukcje zepsula sie maska :( ten kancik na masce powinien zniknąc tuz przed atrapą choc nawet nie wiem jak to opisac ale jest zle i tyle a dwa felgi hym odrazu co mi sie rzucilo w oko to grubosc ramion troszke przesadziles z ich odchudzeniem :D ja rozumiem ze walczyli o kazdy kilogram ale te felgi przy takiej mocy nie przejechaly by kilometra nawet :P az musialem zobaczyc na zdjecia i widac ze ramie jest przynajmniej 2 razy grubsze a pozatym inaczej calkowicie laczy sie z pierscieniem zewnetrznym poprostu jak w normalnych felgach... ale jak na poly to i tak bardzo ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 Powiem tak model wykonanie i wszystko w calosci ladnie...ale..................:D:D jaki ten samochod jest wstrętny :D:D I albo mi sie wydaje albo jakis maly aa ustawiles :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 8 Luty 2005 Autor Share Napisano 8 Luty 2005 tak, mały... tak, wstrętny :D ale na szczęście Volkswagen już przygotowuje wersję WRC http://img133.exs.cx/img133/2402/9020image0ir.jpg :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 też nie lepsza :P Model wypasiony, tylko lakier mógł by być ładniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 jak na 8 dni roboty to super, ja bym tyle silnik modelował ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 nom na prawdę szybko - ja na samochodach się nie znam, ale ten wygląda super :D pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbuffer Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Trzeba przyznać że tempo ekspresowe i model bardzo dobry....ale materiały leżą...lakier jest bardzo kiepski, atrapa szpeci....mogłeś trochę dłużej posiedzieć nad tym. AA na pewno źle ustawiony. Aż się przykro robi jak się widzi dobry model tak zepsuty przez złe materiały :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayacuza Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 dobre i też złe ale ogulnie ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 a mi sie ten samochodzik podoba :P Model jest na 11/10 wypas podoba mi sie ile juz sie bawisz w maxie ?? i jaki byl Twoj pierwszy samochod ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 jaka technika (ja tes scem :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 już gdzieś widziałem ten model vayron'a (no chyba że się myle) a tak wogule to zwaliłeś maske i przednie wloty oraz lakier Ale ogulnie może być jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 14 Luty 2005 Autor Share Napisano 14 Luty 2005 Dzieki za komentarze; model robiłem w poly oczywiście; w samochody w maksie bawię się gdzieś od czerwca 2003; mrkrzysiek: mogłeś widzieć już gdzieś indziej ten model, to ten sam i oba są mojego autorstwa :>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 A jaki byl twoj pierwszy samochodzik ?? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l_kinol Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 Wydaje mi sie, ze lusterka boczne sa troche wygiete do przodu.. moze mam haluny :P. I podpisuje sie pod powyzszymi uwagami oprocz tej, ze samochod jest wstretny. :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 mi sie tam podoba. piękny samochód -16 cylindrów i prawie 1000 HP robi swoje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 niezle tempo nie zly samochod, o bledach nie bede mowil bo jak dla mnie zrobiles go naprawde szybko pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi