Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ta prace zrobilem dla swojej dziewczyny, tylko napis jest troche inny. Mialem jej tu nie wrzucac ale jestem ciekaw co o tym sadzicie

happy valentine's :P

slimaki.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajno, Fajno...:D

Raytracowy grzybek, i skorupki tez odbijaja :) Przyjemnie sie na to patrzy... I tyle tylko powiem, bo zyczen sie nie ocenia ;).

Napisano

słodkie ;] gdyby nie ta trawa, to w ogóle bosko, najbardizej mi sie podobają kolorki :D

taaa trzeba pomyśleć o jakiejś walentynkowej pracy :>

dzięki za życzenia :)

Napisano
ładnie grzyb wyglada. Hhee czemu ślimaki?

Jakim softem to bylo robione? Strzelam, ze Cinema.

Czemu slimaki bo zalegaly mi na dysku, kiedys wymodelowalem je do animacji, ale jak to u mnie zwykle projekt nie zostal skonczony. Moze kiedys sie skusze i wprawie je w ruch:P

A sofcik to max6, vray i ps

Napisano

Bardzo ładne materiały i kolorki ale jednego bym się czepił: Dlaczego po angielsku ? ja wiem że to nie przeszkadza tylko poprostu mnie ciekawi dlaczego nie napisałeś "Szczęśliwych walentynek..." jest dużo ładnych fontów z polskimi znakami :)

Napisano

ślimaki turbo wypas!!!niepodoba mi sie tylko że jak już poszedłeś w odjechane - odbijające skorupy i grzybki to ten kamień taki "realistyczny" - ale ogólnie czadowe

Gość marcin_mocny
Napisano
... bo 0.001% użytkowników nie zna języka polskiego :>

czy to znaczy że dla tych 0,001% napisałeś po angielsku ??

a dla 99,999% którzy znają język polski...

Napisano

Z powodu licznych protestow dotyczacych napisu po angielsku zamieszcza wersje Pl, co by wszyscy zrozumieli :p

.........

walentynkapl.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności