Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 9,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ooo, chciałeś mi tymi kanionami pokazac gdzie raki zimują :) Super !!

Napisano

Czy on przypadkiem nie bujal sie kiedys w Teksasie _ na rodeo

tekstura na pryzcyepie mi sie podoba

Napisano

Master Kiełbaster -> przykro mi, wątpliwości pozostają :/ Bardziej to przypomina czarnego, włochatego psa. Jednak ciągle walczysz - budzi to nadzieję na lepsze jutro ;)

Góry pozostaną tłem czy też będziesz je modelował ?

Napisano

oo no to super, jestem bardzo mile zaskoczony , tak trzymać Masterze Kiełbasterze :)

Napisano

no z tymi gorami to mnie zaszokowales (pozytywnie oczywiscie) :) bylem przekonany ze to bitmap.

bravo, bravissimo - oby tak dalej

Napisano

swego czasu chcialem zrobic podobna scene, stylizowana na klimacik przyczepy budd'a z kill billa, chetnie zobacze jak to sie skonczy :)

Napisano

praca się prezentuje o wiele lepiej w porównaniu do jej poprzedniego stadium :)

Nadal jednak te ciemne krzaki wygladają za bardo włochato :/

Napisano

IMHO dwie rzeczy mogłyby dużo pomóc- raz: zmiana koloru cienia- w tej chwili jest płasko czasrny i "wycina" przyczepę ze sceny, dwa- poprawienie traw czy krzaków- nie wiem jak te rośliny nazwać. Wyglądają jak z gier i nie do końca pomagają scenie. Cała reszta- tip top.

Napisano

jestem pod wrazeniem krajobrazu,ale wywal to stado czarnych puchatych bobrów:) . psują scene.wiecej kaktusów załatwi sprawę

Na pustkowiu Utah brakuje tylko koni:)

Napisano

no no teraz jest naprawde super.-dobrze że bobry odeszły :) ustaw beczke pod innym kątem bo wyglada jak czarne kółko.I węza daj trochę wyzej bo go trudno dostrzec

Napisano

krajobraz wyszedł bardzo piekniście, gratuluję . Natomiast źle odbieram tą przyczepę na tle tej góry , chodzi mi o kształty - jakoś tak wzajemnie się pokrywają i trochę mnie to razi. pozdrawiam

Napisano

Wąż przyczajony,pewnie wygrzewa się :) zdecydowanie ostatni rend najlepszy.Powodzenia

Napisano

O niebo lepiej- strasznie fajne trawy. Jedno co IMHO trochę psuje złudzenie to to jak wolno maleją kamyczki - z odległości 2 kroków powinny zlewać się w jednolita płaszczyznę... chyba. W każdym razie- dobrze idzie.

Napisano

sorry ,ale tym kulistym kaktusom mówimy stanowcze "nie".-Ja i moj gust.Nie jestem botanikiem ale ten Gatunek nie pasuje mi do tej sceny.Za duza róznorodnośc tych kaktusów.I sa starsznie wielkie jak jakies mutanty popromienne:)

Napisano

Ładne... kompozycja mi się tylko nie podoba...

Właśnie widzę że jaras napisał to samo ;) Czyli nie pokombinowałeś ;)

PS... a kto to Dżordż Krzak?? ;) nie dziwie sie że opóścił to przytulne miejsce... krzakom nie za dobrze z kaktusami ;)

Napisano

wg mnie to przyczepa jest zaciemna w stosunku do otoczenia .a szczególnie jej wnetrze te czarne dziury sa nie naturalne.Przez okna i drzwi powinno być cos widać mimo tego ze stoi pod ostrym katem do słonca

Napisano

Kopara opada, przyczepa, skały w tle, roślinność świetnie wysżły, jest tylko jedno co mi nie gra, kolor i zróżnicowanie kamyczków powinny być chyba bardziej ziemiste, szarawe, piaskowe, poza tym pierwsza klasa

Pozdrawiam

Napisano

można by dodać więcej drobiazgów przy samej przyczepie ... np jakieś krzesełko (turystyczne) i troszke śmieci np. butelki, dekturowe pudełko, papiery/gazety lub inny syf :P

a najbardziej to by mi tam pasował oparty o tą przyczepe wrak starego motocykla ... choćby nawet szczątki ramy :]

Napisano

Master Kiełbaster -> pamiętaj o dodaniu komentarza po angielsku do finalnej pracy :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.