chudy Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 no to szczupal jeszcze jedna metoda; powinno zadzialac ale nie gwarantuje. czerwone linie pokazuja jak to zrobic, zielone nie powinny byc konieczne ale jesli dalej bedzie sie psulo to mozesz jedna z nic dac
lpshinoda Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 ja niestety nie mam żadnego pomysłu jak to naprawić sorki i pozdro
Szczupal Napisano 4 Marzec 2005 Autor Napisano 4 Marzec 2005 Ostatnio nie mialem za bardzo czasu na modelowanie ale dzisiaj przysiadlem i postanowilem popoprawiac bugi oraz szybe tylnia bo tragedia z nia byla .. macie i comenty :)
lpshinoda Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 Szczupal w simie to powim Ci że jest pięknie ( jak na razie ) nie ma się do czego przyczepić na tym etapie pracy, tylko tam dalej
Chris Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 Narazie jest bardzo ładnie. Poprawiłeś tamtego buga, o którego pytałeś? Jeśli nie to spróbuj tak: z tego pięciokątu podziel dolnego vertexa na 2 i zwelduj każdego z nich z tymi po bokach - powstanie Ci czworokącik. Powinno to tak wyglądać: Pozdro!
Szczupal Napisano 5 Marzec 2005 Autor Napisano 5 Marzec 2005 daje teraz w pelni caly dotad zrobiony car ... i widze buga jak jest boczna szyba :] ... coment me ...pozdro...
polka dot Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 wyglada jak z plasteliny przez jajowate rowki a pozatym cholernie ciemno na renderach :P
lpshinoda Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 rzeczywiście jest tam bug, konkretnie w tylnym trójkącie(szybie), przy samej krawędzi, może to uszczelka się odkleja :) Szczupal, czy mi się wydaje czy przednia szyba w ogóle nie posiada uszczelki pozdro
Ufol Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 no chyba nie ma ja też nie widze, ale że sie nie znam na autach to kto by mnie tam k...wa słuhał ciekaw jestem jak ci później materiały wyjdą bo narazie jako tako ci idzie
Szczupal Napisano 6 Marzec 2005 Autor Napisano 6 Marzec 2005 cos mi sie pieprzy przy tej przedniej szybie z nia zrobie na koncu nawet po teksturowaniu chyba :/ bo nie chce mi sie juz z tym bawic teraz
Szczupal Napisano 6 Marzec 2005 Autor Napisano 6 Marzec 2005 swiatla skonczone przynajmniej modeling :]
polka dot Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 popatrz na jakiekolwiek zdjecie nie zaprzeczysz ze twoja wersja jest jakas przerobka ;) pzdr
Szczupal Napisano 6 Marzec 2005 Autor Napisano 6 Marzec 2005 czemu wy sie tak przypiepszacie do tych szczegolow to jest moj pierwszy samochod ludzie :) a przerobka swoja droga :) chce z niego zrobic samochod glupi i glupszy :P :P :P :P
polka dot Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 dobra juz sie nie bede czepiac :P a i lakierow bez zadnego env raczej nie dawaj bo zaden nie bedzie ciekawie wygladac ;) pozdro
RA Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 No ale z tymi rowkami (rowami?!) troche przesadziles :>
Szczupal Napisano 7 Marzec 2005 Autor Napisano 7 Marzec 2005 Powiedzcie czy to musi byc ideal ?? :P ,, jak na pierwszy raz
sikham Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 moze nie ale rowki wyrąbane siekierą troche psują wszystko :)
Szczupal Napisano 12 Marzec 2005 Autor Napisano 12 Marzec 2005 No to tak... nie wiem co sie przez render ze swiatlami stalo :] ale zbyt dlugo czekania zeby znowu renderowac :) poprawilem to na dole o co sie przyczepailiscie. no i kolo jeszcze nie skonczone ale juz prawie(komp juz kisi) No i pozostana jeszcze teksturyy
technoon Napisano 12 Marzec 2005 Napisano 12 Marzec 2005 szczupal przywyknij!! krwiopijcy czepiaja sie wsystkiego!! nie zostawia na tobie suchej nitki :) musisz to dobrze interpretowac zeby to była konstruktywna krytyka:) dla mnie git :) ale ja sienie znam :) moze troche szpary za szeroie ...ale tak to git :) ale ja sie nie zna m/ :)
lpshinoda Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 Szczupal, tylko jedno pytanie, na jakim sprzęcie pracujesz?
Szczupal Napisano 13 Marzec 2005 Autor Napisano 13 Marzec 2005 oj cienkim :] 900 mhz Gf4 256 Mb ram :/ ale niedlugo kompa zmieniam :]
Szczupal Napisano 13 Marzec 2005 Autor Napisano 13 Marzec 2005 zamieszczam ukonczona opone... potem po zakonczeniu calego modelu to jeszcze zrobie wentyl i napis jakis na tej oponie ale narazie tyle wystarczy... comentujcie
GRIFI Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 Mnie się podoba i powiem ci ze zmotywowałeś mnie do popracowania nad moją bryką i przyznam ze twoja łądniej wygląda ;/ ;]
chudy Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 Szczupal towja oponka sie wydaje wklesla w środku, a poza tym całkiem nieźle, pozdro
Szczupal Napisano 13 Marzec 2005 Autor Napisano 13 Marzec 2005 tez mi sie tak zdawalo ale jest prosta :]
Szczupal Napisano 13 Marzec 2005 Autor Napisano 13 Marzec 2005 Wydaje mi sie ze jeszcze ulepszylem troche ta oponke...
Szczupal Napisano 13 Marzec 2005 Autor Napisano 13 Marzec 2005 Zamieszczam dzis ostani render... tam jeszcze zapomnialem z chamferowac krawedzi miedzy drzwiami i nadkolem(tam na dole jak krawedz drzwi)... Mile widziane komenty jakiekolwiek
lpshinoda Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 Szczupal, ja bym trochę zaokrąglił tą oponę na bieżniku zmieniłbym też materiał kloszy przednich lamp
Szczupal Napisano 14 Marzec 2005 Autor Napisano 14 Marzec 2005 to znaczy zakraglil w sposob ''\___/'' ?? uwypuklic ?? czy wklesc czy jak sie to tam mowi :] aha co do lamp to sa teksturki narazie przykladowe :]
polka dot Napisano 14 Marzec 2005 Napisano 14 Marzec 2005 masz szary w fallofie diffusa? jak tak to szary zastap jakims kolorem bo brzydko wyglada ;)
lpshinoda Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 Szczupal, chodzi mi właśnie o to żeby bieżnik był zaokrąglony bo u ciebie wygląda mniej więcej ___ a powinno raczej __ | | / \ | | | | | | | | | | \ / --- --- tylko nie wytykajcie mi wykonania tej wizualizacji (???)!!!! :)))
Knysha Napisano 16 Marzec 2005 Napisano 16 Marzec 2005 szczupal przywyknij!! krwiopijcy czepiaja sie wsystkiego!! nie zostawia na tobie suchej nitki :) Nie krwiopijcy, a pedanci jak cos :P. Sam do takich naleze - jak juz cos robic to robic dobrze, a nie na na #$@^#&&* sie :). Szczupal - daj jasniejsze rendery cholercia, bo malo widac :/. Oponka jakas taka biedna [podobnie z felga ...] Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi