Lukasz_D Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Jeszcze musze dopracowac bo troche nudno a tak to jak sie podoba narazie ??
mentaller Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 a skąd to światło pada? może render pod mentalem dla dodania caustyki??
tweety Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 poza tym może jakiś antialiasing... no i texturki zdecydowanie do poprawki... aha: dodaj jakieś rybki i wywal tamtą ohydną standardową roślinkę z maxa... :D
misiold Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 taaa właśni tweety na prezydenta i może zrób to w Vreyu bo widze, że na innych pracach plugin sprawuje się super jeśli chodzi o światło i ściane dokończ bo to co tam jast czarne to chyba pusty obszar?
polka dot Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 jak ja lubie jak sie komus nie chce modelowac, wrzuci torus knota i zadowolony ze fajne detale.. zle mapowanie na podkladce, roslinka malo ciekawa i tło tez
Luke3D Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 straszne...a tamta figurka po prawej stronie to wisi w powietrzu???
SZAMPEK Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 A ja mam pytanie :D Niech mi ktoś wyjaśni, jak robi sie wodę, z całym jej ksztyałtem, teksturką i reflektami :D Please!!!
Ferdkowaty Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Postaraj sie o jakieś dobre tekstury i porządne oświetlenie tej sceny.
Lumpy Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 Ta lampka po prawej bardzo low :( Przejrzyj tutoriale do mentala - bedzie dobry do tej scenki.
Murky Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 Popraw swiatlo, najlepiej jakbys sprobowal zrobic zarowke w lampie choc jesli nie za badzo sobie radzisz sproboj cos innego wymyslic
Rekomendowane odpowiedzi