Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

moja pierwsza glowa w zbrushu. narazie level 5, postuje do skonczonych prac, bo narazie nie mam zamiaru bawic sie w dodawanie porow i pryszczy :P

• Odpowiedzi 25
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

faktycznie robienie starych zgredów jest owiele prostsze niz ładnych lasek ale to nie zmienia faktu ze głowa jest rewelacyjna - bravo

Napisano
faktycznie robienie starych zgredów jest owiele prostsze niz ładnych lasek ale to nie zmienia faktu ze głowa jest rewelacyjna - bravo

--==Bzdura==--

Napisano

glówka bardzo fajna.. jak na pierwszą w z-brushu to powiedzialbym wyśmienicie:) na zmarszczki przyjdzie czas... jak na cwiczenie modelingu bardzo pozytywnie..

pozdrawiam

sith

Napisano

Hmmm... co by ci tu nawrzucać...}:] Pomimo, że tak zjechałeś moją pracę powiem ci, że podoba mi się ta głowa - nareszcie jakaś facjata z charakterem. Na tle tych wszystkich łbów na jedno kopyto ta jest apetyczna. Rozumiem, że tej perspektywy zbrushowskiej nie idzie naprawić?

Napisano

taaa...rozumiem ze twoja pracka to tylk otest, ale przydaly by ci sie referki bo nei trzyma sie kupy :P

A co do perspektywy- sam nie wiem, zreszta modeluje tylko 1 obiekt na raz wiec mi to nei przeszkadza.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności