Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

moja pierwsza glowa w zbrushu. narazie level 5, postuje do skonczonych prac, bo narazie nie mam zamiaru bawic sie w dodawanie porow i pryszczy :P

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

...ten stary koles na zdjeciu no to.. moglbys lepiej glowe panienki "zbudowac" ;]] a w sumie to OK

Napisano

faktycznie robienie starych zgredów jest owiele prostsze niz ładnych lasek ale to nie zmienia faktu ze głowa jest rewelacyjna - bravo

Napisano

Fajna główka, mam pytanie importowałeś jakąś siatkę z majki , czy wszystko w zbrushu?

Napisano

Bardzo udana głowa... łudząco podobna do bohatera jednego z nadchodzących filmów ;)

pozdrowionka

Napisano
  • Autor

kris: :]

tak, ucho "nie lezy" bo to render z zbrusha.

Napisano
faktycznie robienie starych zgredów jest owiele prostsze niz ładnych lasek ale to nie zmienia faktu ze głowa jest rewelacyjna - bravo

--==Bzdura==--

Napisano

Glowa fajna.

Szkoda, ze nie pobawisz sie w pryszcze i zmarszczki bo do tego Z-Brush najbardziej sie nadaje.

Napisano

Bardzo podoba mi się model, sam lubię organikę. ZBrush - trzeba sprawdzić :) Ile ma poly?

Napisano

glówka bardzo fajna.. jak na pierwszą w z-brushu to powiedzialbym wyśmienicie:) na zmarszczki przyjdzie czas... jak na cwiczenie modelingu bardzo pozytywnie..

pozdrawiam

sith

Napisano

Hmmm... co by ci tu nawrzucać...}:] Pomimo, że tak zjechałeś moją pracę powiem ci, że podoba mi się ta głowa - nareszcie jakaś facjata z charakterem. Na tle tych wszystkich łbów na jedno kopyto ta jest apetyczna. Rozumiem, że tej perspektywy zbrushowskiej nie idzie naprawić?

Napisano
  • Autor

taaa...rozumiem ze twoja pracka to tylk otest, ale przydaly by ci sie referki bo nei trzyma sie kupy :P

A co do perspektywy- sam nie wiem, zreszta modeluje tylko 1 obiekt na raz wiec mi to nei przeszkadza.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności