h4sh Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 moja pierwsza glowa w zbrushu. narazie level 5, postuje do skonczonych prac, bo narazie nie mam zamiaru bawic sie w dodawanie porow i pryszczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 nie znam sie na organice ale ta głowka bardzo mi sie podoba :D congrats pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curka Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 zgadzam sie z przedmowca :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 Owszem śliczna głowa naprawde dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SID-Qula Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 ...ten stary koles na zdjeciu no to.. moglbys lepiej glowe panienki "zbudowac" ;]] a w sumie to OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 faktycznie robienie starych zgredów jest owiele prostsze niz ładnych lasek ale to nie zmienia faktu ze głowa jest rewelacyjna - bravo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolopek Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 Fajna główka, mam pytanie importowałeś jakąś siatkę z majki , czy wszystko w zbrushu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 h4sh -> zmień temat na zgodny z regulaminem i zapoznaj się z nim http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 mi tez sie podoba, cos fajnego w sobie ma. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 Głowa fajna ,ujęcie fajne ale ucho siakieś odstające od całości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 16 Marzec 2005 Autor Share Napisano 16 Marzec 2005 dzieki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 16 Marzec 2005 Share Napisano 16 Marzec 2005 dobre -pokazesz inne ujecia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 16 Marzec 2005 Autor Share Napisano 16 Marzec 2005 pokaze, troche pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 16 Marzec 2005 Share Napisano 16 Marzec 2005 Bardzo udana głowa... łudząco podobna do bohatera jednego z nadchodzących filmów ;) pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 16 Marzec 2005 Autor Share Napisano 16 Marzec 2005 kris: :] tak, ucho "nie lezy" bo to render z zbrusha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 Łał...tego całego "Zi-brusza" chyba czas najwyzszy poznać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 No pracka na wysokim poziomie, a przecierz organika jest trudna(dla mnie :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 faktycznie robienie starych zgredów jest owiele prostsze niz ładnych lasek ale to nie zmienia faktu ze głowa jest rewelacyjna - bravo --==Bzdura==-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Glowa fajna. Szkoda, ze nie pobawisz sie w pryszcze i zmarszczki bo do tego Z-Brush najbardziej sie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 hi, jak mozesz to zagadaj na gg! > chodzi mi o import&export > max zbrush ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2005 sorry stary, ja uzywam maya ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pat Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Bardzo podoba mi się model, sam lubię organikę. ZBrush - trzeba sprawdzić :) Ile ma poly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 glówka bardzo fajna.. jak na pierwszą w z-brushu to powiedzialbym wyśmienicie:) na zmarszczki przyjdzie czas... jak na cwiczenie modelingu bardzo pozytywnie.. pozdrawiam sith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grendel Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Hmmm... co by ci tu nawrzucać...}:] Pomimo, że tak zjechałeś moją pracę powiem ci, że podoba mi się ta głowa - nareszcie jakaś facjata z charakterem. Na tle tych wszystkich łbów na jedno kopyto ta jest apetyczna. Rozumiem, że tej perspektywy zbrushowskiej nie idzie naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2005 taaa...rozumiem ze twoja pracka to tylk otest, ale przydaly by ci sie referki bo nei trzyma sie kupy :P A co do perspektywy- sam nie wiem, zreszta modeluje tylko 1 obiekt na raz wiec mi to nei przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grendel Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Powodzenia przy filmie. Zapowiada się ciekawie. Na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi