mowicz Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 (edytowane) Robie filmy we flashu, zapraszam na moje www aby obejrzec, a oto kilka screenow z filmow prosze o ocene moich filmow ;) www.mowicz.com ! Tylko najlepsze filmy :) Edytowane 3 Styczeń 2009 przez chveti
rowr Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 tak wiem jestem blondynka ale u mnie filmik nie dziala :)
only Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 Bardzo fajne, mozna powiedziec ze rowne temu zagranicznemu :p
BLUKA Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 na firefoxie ta strona chyba nie dziala , flash cos sie nie zaladowal
Baldack Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 co do zawodowo to bym sie klucil:P wez zroob cos w klimie HeppyTreeFriedns to pogadamy o zawodowo bo te co tu widze to sa kulko i dwie kreski fajne ale zroob cos bardziej na wyrost bo z tego co widac to animujesz bdb:):):)
mowicz Napisano 25 Marzec 2005 Autor Napisano 25 Marzec 2005 Rowr jak to ci niedziała... Wszytko działa ! A że pod FireFoxem strona nieddziałą (menu) to wiem. Ale jak to naprawić ! ? A ogólnie wrażenia ?
rowr Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 nio wlasnie chyba tu jest problem bo Firefoxa mam :( hi hi zeszmacilem sie i uruchomilem IE hee he bardzo fajne animki proste ale mile dla oka no i tutek fajny :)
mowicz Napisano 25 Marzec 2005 Autor Napisano 25 Marzec 2005 Zapraszam rownież na forum - jeżeli chcecie sie takie coś nauczyć robić. Zapraszam do "stałego" odwiedzania stronki, bo pewnie niedlugo jakis nowy film zrbie - jescze lepszy :]
Kris_R Napisano 26 Marzec 2005 Napisano 26 Marzec 2005 Fajnie, że się rozkręcasz :) Technicznie filmiki są spoko :) Szukaj pomysłów. Szukaj lepszej dramaturgi. Może jakiś element zaskoczenia większy. To tylko kilka z moich ogólnych porad na kolejne filmiki.
kurt_hectic Napisano 27 Marzec 2005 Napisano 27 Marzec 2005 aaaaa ,hahaha - usmialem sie przy xiao xiao, zobacze z checia twoj :P
kurt_hectic Napisano 27 Marzec 2005 Napisano 27 Marzec 2005 uuuuuuuhahhahahaahahahhaa buhahahahahahahahahhaha aahahahahaaaaa DOBRE!!!!! ta muzyczka . hehehe oj fajnie sie oglada, jak takie "zapalki" sie napier%$^$ja :P hehe
mowicz Napisano 29 Marzec 2005 Autor Napisano 29 Marzec 2005 Kris .... juz za pare dni wyjdzie film i niewiem czy was zaskoczy ale : Nie beda sie zabijac, strzelac, grac w piłke i takie tam :P i mam nadzieje ze bedzie GIT i sie spodoba. Zapraszam na forum jezeli chcecie sie Flasha nauczyć :)
mowicz Napisano 9 Maj 2005 Autor Napisano 9 Maj 2005 Zrobiłem nowy film jest wypasisty, ale co wy o nim ssądzicie ? http://www.mowicz.hoot.pl / movies / the RED man. Zapraszam do oglądania !! i powiedzciie co sadzicie :)
sauax Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 kiedys widzialem gdzies taki filmik i teraz juz wiem kto to robi:) przyjemne dla oka..jednak caly czas sie powtarzaja ruchy i jest troche nudno, przydalaby sie jakas histryjka chociaz taka malutka
mowicz Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Napisano 26 Grudzień 2007 Dawno tu nie zagladalem, duzo sie zmienilo. Zapraszam do obejrzenia paru moich nowych filmow we Flshu ktore mozecie znalesc tutaj: http://www.mowicz.info/Forum - w dziale "moje dzieła". Pozdrawiam.
Gość User190 Napisano 26 Grudzień 2007 Napisano 26 Grudzień 2007 Nieźle animujesz te postacie. Wadą są asynchrony we wszystkich filmikach między animacją a dźwiękiem. Wykorzystujesz do czegoś te umiejętności zabawy z postaciami 2d, czy to jest tak tylko 4fun??
mowicz Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Napisano 27 Grudzień 2007 Postacie jak narazie tylko dla siebie mam. Jakos nikt sie nie zglosil zeby je wykorzystac do innych celow ;)
animator Napisano 28 Grudzień 2007 Napisano 28 Grudzień 2007 zarombiste kiedyś oglądałem taki filmik o karate i bardzo mi się to spodobało, parodie czegoś mugłbyś zrobić taką mega produkcje ok. 30 min o przygodach ninja gratulacje
polon Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 timing fajny, trenujesz jakis sztuki walki? to daje lepsze wyczucie ruchu, podoba mi sie, ale mam jedno zastrzeżenie - kopia pomysłu, wymyśl coś innego, nawet tak somo może być zrealizowane ale musi mieć jakiś wyróżnik, znajdz swoj wlasny styl (chyba ze juz go znalazles, bo ja wszystkich tych filmikow nie obejrzalem).
mowicz Napisano 1 Styczeń 2009 Autor Napisano 1 Styczeń 2009 (edytowane) Pare miesiecy temu odezwal sie do mnie przedstawiciel discovery by zrobic im mala animacje na potrzeby prezentacji zamknietej w ich bloku ze wzgledu na zmiene oficjalnego laga, na poczatku myslalem ze to jakis żart... ale pozniej okazalo sie iz zleceniodawca jest prawdzwy i przedewszystkim wyplacalny ;) Ogolnie powstalo pare malych filmikow, rozniacych sie detalami np. - Stick wychodzacy saltami, potem sie okazalo ze zbyt "szpanersko" i ma poprostu odejsc. - Stare logo animowalem jakby bylo jakims wielkim "zlem", Stick podchodzil - kopal je, wyrzywal sie, krzyczal, rozszarpywal. Pozniej okazalo sie ze sa bardzo "czuli" w sprawach loga i ma zostac "nietkniete" - poprostu ma zostac wyrzucone... - zakonczywszy na gestykulacji, sposobie chodzenia i dzwieków. Jedna z paru animacji mozecie zobaczyc tutaj: http://mowicz.com/discovery/ Proponowalem jeszcze jakis background, lecz nie chcieli. Jak to mowia klient nasz pan. Pozdrawiam i zapraszam do oceny ;) Ps. Prosze jakiegos moderatowa na zmiane nazwy tematu na "Flash ShowReel" Edytowane 1 Styczeń 2009 przez mowicz
sly Napisano 3 Styczeń 2009 Napisano 3 Styczeń 2009 Animacje przednie. Temat możesz zmienić sam. "edytuj" pierwszego posta - "wyślij(zaawansowane)" - i tam zmieniasz temet. pozdrawiam.
mowicz Napisano 23 Czerwiec 2009 Autor Napisano 23 Czerwiec 2009 Dawno nie robilem animacji, jakos nie mialem ostatnio duzo do roboty to w miedzy czasie cos takiego wyskrobalem. Zapraszam do komentowania.
sly Napisano 23 Czerwiec 2009 Napisano 23 Czerwiec 2009 Czekałem, czekałem i się doczekałem. Fajnie.. ale jakiś mini mastering by się przydał. Dźwięk nagrany telefonem.? :) pozdrawiam.
mowicz Napisano 23 Czerwiec 2009 Autor Napisano 23 Czerwiec 2009 (edytowane) Dźwięk nagrany telefonem.? :) Az tak zle z dzwiekiem ? ;] No i nie wszystkie sa moje ;P Dzwiek nagrywany, takim czyms: http://www.marketia.pl/product_info.php/products_id/10559 EDIT: Ogolnie animacja nie miala byc wybitnie smieszna, tylko bardziej pokazywac umiejetnosci. Pierwszy raz animuje Madnessow :) Edytowane 23 Czerwiec 2009 przez mowicz
Rekomendowane odpowiedzi