werfik Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 no jakos malo ich na forum... ostatnio ktos 2 wrzucil i pokaz mi jak powinny wygladac... ;) powiedzcie co myslicie i wielka prosba... moze ktos ma linke do str gdzie znajde schemat silnika v2??? przydalby sie tutaj bo moja wiedza o silnikach jest dosyc ograniczona ;) ..dosyc mocno ;) tak tio wyglada na poczatek, mowcie co nie tak i prosze zmieszac mnie z blotem wytykajac bledy ;) acha i ma ktos pomysl na bieznik??? bo jak o nim pomysle to mi rece opadaja.. ;)
Jim mee Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 pozmieniaj tylko materiały może i jest prawie ok ;)
werfik Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Napisano 1 Kwiecień 2005 prawie ok? chyba jesce sporo mu brakuje, a materialy na koncu wrzuce.. jescze ma nieksztaltna rame, niekompletny silnik, brak kabli, beznajdziene siodlo zawieszone w powietrzu, nie zrobione blotniki, kierownice, lusterka, brak wydechu o oponach nie wspomne... ale poza tymi szczegolami to jest ok :D
JunioR Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Zgadzam sie z autorem pracki, jeszcze duzo tu brakuje zanim nalozysz textury.
hcpiter Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 No troszke nieformna rama. Ile to ma teraz poly??
werfik Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Napisano 1 Kwiecień 2005 oooo dobre pytanie :) to chyba dosc istotne jest.. jako poczatkujacy sie zapytam: a jak zliczyc poly???
Knysha Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Rama mi kompletnie nie pasi :/. Na laczeniach ramy sa spawy, a nie jedno ramie wchodzi w drugie... Poszukaj sobie fotek na temat chooperow [nie wiem czemu, ale ten motocykl przypomina mi Yamahe Virago 535 ;P]. Zycze powodzenia. Pzdr BTW. Moglbys oswietlic scene chociaz skylightem [bo renderki chyba z scanline'a pochodza jak mniemam ...]
Moon73 Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Witam Hmmm................., na początek proponuje zrobić dobrze koła, bieżnik zrób Bumpem. Potem silnik, rama itd. Czeka Cię dużo pracy. Pozdrawiam
kat21 Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Moim zdaniem jest to troszeńkę nierealny motocykl, ale życzę powodzenia w dalszej pracy. Ja też tak zaczynałem. Mam pytanko czy te ramy są połączone??? Ps. Oto mój mały pokoik. Wypowiedzcie się na ten temat.
Knysha Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 kat21 - zaloz swoj watek w wipie, a nie zasmiecaj komus watka watlymi pracami ...
zipper Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 niezy pomysl kat21 ... moge dorzucic swoj projekt wazonika tutaj ? ... werfik ... od jakiego modelu motocykla ta kierownica ? ;] pozdro
werfik Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Napisano 1 Kwiecień 2005 oki, sprobuje go zrobic na prawdziwy model... moze ktos ma linka do blueprinta hd duo glida ??? pomocy... ;)
lpshinoda Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 werfik, czy korzystasz z jakiś referków, tutek na bieżnik jest w tutorialach na http://www.max3d.pl pozdro
werfik Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Napisano 3 Kwiecień 2005 sorki ze truje ale nie moge znalezc... siedzicie w grafice chwile, moze ktos ma blueprinty do motocykli hd??? moze duo glide???
lpshinoda Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 no właśnie tego samego szukam i coś znaleźć nie mogę, a sam z wielką chęcią wymodelowałbym sobie motocykl, ale nie chcę robić tego na oko, tylko skorzystać z jakiś BP pozdro
David14 Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 ta rama wygląda jak kilka cylindrów przekręconych na boki i nawet dobrze nie złączonych
Rekomendowane odpowiedzi