Posted April 1, 200520 yr Oto kolejny render w moim wykonaniu...opinie (krytyka) mile widziana ;) Aha nie zwracajcie uwagi na to skąd dochodzi światło bo się nie doszukacie. Wszystko inne do waszej dyspozycji (w ocenianiu)
April 1, 200520 yr co to za straszne bloby na scianach na pierwszym renderze ? :) strasznie kolorowo i odbijajaco ... chyba troche przesadziles bo zdecydowanie straciles na realizmie jesli mozna to tak nazwac. pozdrawiam
April 1, 200520 yr strasznie cukierkowo, za dużo i za mocne odbicia. Ogólnie to jakoś klimat mi nie pasi. Średnio... :/
April 1, 200520 yr Ogółem mówiąc to zbyt kolorowo, texturki takze nie najlepsze no i oswietlenie;) może i się jeszcze coś z tego wykluję. Musisz jeszcze popracować
April 1, 200520 yr o dżizzz..... PSYCHODELICZNE ŚCIANKI ;) textury w paint :| Takie siakies narazie nie za ładne ale zobaczymy co z tego wyciagniesz, zeby mnie tu nikt nie opiepszał za brak konstruktywnej krytyki :P -zmień ściany -nie wrzucaj takich samych tekstur na okna -nie wrzucaj textur na okna -tlo daj w environment a w oknach szklo - nie tak duzo połysku pozdr.
April 2, 200520 yr Author Sorry ..ale w oknach nie ma textury to background taka standardowa z maxa(w environment) W oknach jest szyba, tylko faktycznie trochę bez połysku. Co do połysku, światła i ścian zgadzam się, że są początkujące.
April 2, 200520 yr trochę małe to pomieszczenie jak na sale do kręgli, zazwyczaj takie kompleksy są o wiele większe, pozdro