Napisano 1 Kwiecień 200520 l Oto kolejny render w moim wykonaniu...opinie (krytyka) mile widziana ;) Aha nie zwracajcie uwagi na to skąd dochodzi światło bo się nie doszukacie. Wszystko inne do waszej dyspozycji (w ocenianiu)
Napisano 1 Kwiecień 200520 l co to za straszne bloby na scianach na pierwszym renderze ? :) strasznie kolorowo i odbijajaco ... chyba troche przesadziles bo zdecydowanie straciles na realizmie jesli mozna to tak nazwac. pozdrawiam
Napisano 1 Kwiecień 200520 l strasznie cukierkowo, za dużo i za mocne odbicia. Ogólnie to jakoś klimat mi nie pasi. Średnio... :/
Napisano 1 Kwiecień 200520 l Ogółem mówiąc to zbyt kolorowo, texturki takze nie najlepsze no i oswietlenie;) może i się jeszcze coś z tego wykluję. Musisz jeszcze popracować
Napisano 1 Kwiecień 200520 l o dżizzz..... PSYCHODELICZNE ŚCIANKI ;) textury w paint :| Takie siakies narazie nie za ładne ale zobaczymy co z tego wyciagniesz, zeby mnie tu nikt nie opiepszał za brak konstruktywnej krytyki :P -zmień ściany -nie wrzucaj takich samych tekstur na okna -nie wrzucaj textur na okna -tlo daj w environment a w oknach szklo - nie tak duzo połysku pozdr.
Napisano 2 Kwiecień 200520 l Autor Sorry ..ale w oknach nie ma textury to background taka standardowa z maxa(w environment) W oknach jest szyba, tylko faktycznie trochę bez połysku. Co do połysku, światła i ścian zgadzam się, że są początkujące.
Napisano 2 Kwiecień 200520 l trochę małe to pomieszczenie jak na sale do kręgli, zazwyczaj takie kompleksy są o wiele większe, pozdro