gregorjan Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Oto kolejny render w moim wykonaniu...opinie (krytyka) mile widziana ;) Aha nie zwracajcie uwagi na to skąd dochodzi światło bo się nie doszukacie. Wszystko inne do waszej dyspozycji (w ocenianiu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 co to za straszne bloby na scianach na pierwszym renderze ? :) strasznie kolorowo i odbijajaco ... chyba troche przesadziles bo zdecydowanie straciles na realizmie jesli mozna to tak nazwac. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 strasznie cukierkowo, za dużo i za mocne odbicia. Ogólnie to jakoś klimat mi nie pasi. Średnio... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 brakuje jakiś fajnych dziewczyn :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Ogółem mówiąc to zbyt kolorowo, texturki takze nie najlepsze no i oswietlenie;) może i się jeszcze coś z tego wykluję. Musisz jeszcze popracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 o dżizzz..... PSYCHODELICZNE ŚCIANKI ;) textury w paint :| Takie siakies narazie nie za ładne ale zobaczymy co z tego wyciagniesz, zeby mnie tu nikt nie opiepszał za brak konstruktywnej krytyki :P -zmień ściany -nie wrzucaj takich samych tekstur na okna -nie wrzucaj textur na okna -tlo daj w environment a w oknach szklo - nie tak duzo połysku pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Sorry ..ale w oknach nie ma textury to background taka standardowa z maxa(w environment) W oknach jest szyba, tylko faktycznie trochę bez połysku. Co do połysku, światła i ścian zgadzam się, że są początkujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Sorry ..ale w oknach nie ma textury mój błąd :P , pracuj , pracuj.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 trochę małe to pomieszczenie jak na sale do kręgli, zazwyczaj takie kompleksy są o wiele większe, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scor Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 moj stary komp mi sie przypomnial :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi