Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

baaaardzo fajnie :) w tym postarzonym zdjeciu zadrapania przecinaja sie pod troszke dziwnym katem, a tak oprocz tego ,to bynajmniej ja sie juz niczego nie czepie bo sam lepiej nie umiem :P

gratulacje i pozdrowienia

Napisano

Wersja kolor - przyjemna. Dobre wykoananie, ale jeśli cienie są tak rozjaśnione - to powinny być również mocno rozproszone. Gdybyś je udramatycznił - ciekawiej podkreśliły by wszelkie niuanse/detale architektury. Ale być może zlecający tak chciał - żeby wszystko było mocno (nienaturalnie) widoczne.

Wersja postarzona bardzo ładnie DO MOMENTU wystąpienia TILE'owanych wielokrotnie rysek! Tragicznie to wygląda - przecież każdy to od razu zauważy :\

Podsumowując - przyjemnie z lekkim niedosytem:)

Pozdrawiam

Napisano

tło fatalne... juz bys sie pofatygowal i zrobił fotkę orginalnego otoczenia, to jest srodek miasta przeciez! park jest z tyłu ale zupełnie inaczej to wygląda... ech... ze juz nei wspomne o bledach technicznych tego wpasowania w tło.. co do samej budowli.. całkiem całkiem, mi sie podoba.

Napisano

w sumie jakis taki dziwny malo konsekwentny (:D) render - kilka miejsc wyglada jak foto a kilka jakos biednie ale tak ogolnie patrzac to nawet ladna pracka, model samej kamienicy bardzo pozadny ;) najbardziej mi se dach podoba

pozdro :D

Napisano

@Damian

ale z założenia miało być wkomponowane w inne tło niż miejskie,

a co do wkomponowania jest troszkę błędów ale to jest moja pierwsza taka złożona pracka bo nigdy jeszcze nic do końca nie zrobiłem:)

Napisano

siateczke poprosimy.

zniszczony bardziej mi sie podoba.

pierwszy jest sziwnie nienaturalny. wydaje sie ze wszystko jest zrobione textura a nie wymodelowane

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności