Michnik220380 Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 heja, o to skończona kamienica, która znajduje się w Bydgoszczy, kamienica była zrobiona w 3ds max-ie, tło było wstawione w ps-ie.
curka Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 podniszczone fajniejsze. na pierwszym troche razi niespojnosc modelu z tlem. ale fajnie ci to wyszlo.naprawde :]
arev Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 baaaardzo fajnie :) w tym postarzonym zdjeciu zadrapania przecinaja sie pod troszke dziwnym katem, a tak oprocz tego ,to bynajmniej ja sie juz niczego nie czepie bo sam lepiej nie umiem :P gratulacje i pozdrowienia
MareG Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 Wersja kolor - przyjemna. Dobre wykoananie, ale jeśli cienie są tak rozjaśnione - to powinny być również mocno rozproszone. Gdybyś je udramatycznił - ciekawiej podkreśliły by wszelkie niuanse/detale architektury. Ale być może zlecający tak chciał - żeby wszystko było mocno (nienaturalnie) widoczne. Wersja postarzona bardzo ładnie DO MOMENTU wystąpienia TILE'owanych wielokrotnie rysek! Tragicznie to wygląda - przecież każdy to od razu zauważy :\ Podsumowując - przyjemnie z lekkim niedosytem:) Pozdrawiam
El Wieczor Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 Zgadzam się: cienie możnaby poprawić a rysy na drugim renderze zmienić...ale jakby nie było, to jest fajnie ;)
Morph0001 Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 bardzo ladny model, mi sie bardzo podoba.
Damian Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 tło fatalne... juz bys sie pofatygowal i zrobił fotkę orginalnego otoczenia, to jest srodek miasta przeciez! park jest z tyłu ale zupełnie inaczej to wygląda... ech... ze juz nei wspomne o bledach technicznych tego wpasowania w tło.. co do samej budowli.. całkiem całkiem, mi sie podoba.
polka dot Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 w sumie jakis taki dziwny malo konsekwentny (:D) render - kilka miejsc wyglada jak foto a kilka jakos biednie ale tak ogolnie patrzac to nawet ladna pracka, model samej kamienicy bardzo pozadny ;) najbardziej mi se dach podoba pozdro :D
Michnik220380 Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Napisano 5 Kwiecień 2005 @Damian ale z założenia miało być wkomponowane w inne tło niż miejskie, a co do wkomponowania jest troszkę błędów ale to jest moja pierwsza taka złożona pracka bo nigdy jeszcze nic do końca nie zrobiłem:)
Pierzak Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 siateczke poprosimy. zniszczony bardziej mi sie podoba. pierwszy jest sziwnie nienaturalny. wydaje sie ze wszystko jest zrobione textura a nie wymodelowane
Michnik220380 Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Napisano 5 Kwiecień 2005 o to siateczka niektórych elementów
kurt_hectic Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 model 9\10 pkt , textura 5\10 pkt ogolem 7\10 pkt - kiepski render i textury , ale ogolem niezle
gd18 Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 po stronnie zacienionej powinno być chuba troszkę ciemniej, bo sie zlewa z elewacją nasłoneczniona
Rekomendowane odpowiedzi