grzegorz_b Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 Witam. Machnalem sobie jako pracke testowa LOW POLY motorek. Ma 1092 POLY i teksturke TGA z kanalem ALPHA 512x512. Pozdrawiam wszystkich i zgory dzieki za opinie (te mile i te inne... ;)) Mapowanie w maxowym UVW UNWRAPie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 Modelik bardzo fajny - trochę teksturka w tyle zostaje ale i tak jest bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 fajny :) ta owiewka jakos mi nie lezey ale poza tym wszytko b ladne :) (len ze mnie nie kce mi sie obadac jak dukati wyglada ale ta owiewka jakas taka malo detaliczna w porownaniu do texturki reszty motorka chyba) EDIT: o ja dopiero teraz oblookalem texturke no i nasunelo mi sie pytanie: czemu ta tarcza tyle zajmuje miejsca?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz_b Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2005 to nie wierna kopia. owiewka jest w rzeczywistosci nieco inna. przyznaje sie bez bicia ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 no fajny, ale bardzo low poly > widzac krawedzie wszedzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 kurt - to dlatego iż limit wynosił 1,000 faces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 modelik ok ale dodał bym trochę odbłysków na teksturce bo trochę blado to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Podoba mi się, do odwzorowania z orginałem się nie przyczepie bo niewidziałem zdjęć, pozatym szkoda że nie dałeś jakiś odbić lub chociaż mapy odbić- refleksów byłby bardziej atrakcyjny ten motorek : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi