Napisano 5 Kwiecień 200519 l Witam. Machnalem sobie jako pracke testowa LOW POLY motorek. Ma 1092 POLY i teksturke TGA z kanalem ALPHA 512x512. Pozdrawiam wszystkich i zgory dzieki za opinie (te mile i te inne... ;)) Mapowanie w maxowym UVW UNWRAPie.
Napisano 5 Kwiecień 200519 l Modelik bardzo fajny - trochę teksturka w tyle zostaje ale i tak jest bardzo dobrze.
Napisano 5 Kwiecień 200519 l fajny :) ta owiewka jakos mi nie lezey ale poza tym wszytko b ladne :) (len ze mnie nie kce mi sie obadac jak dukati wyglada ale ta owiewka jakas taka malo detaliczna w porownaniu do texturki reszty motorka chyba) EDIT: o ja dopiero teraz oblookalem texturke no i nasunelo mi sie pytanie: czemu ta tarcza tyle zajmuje miejsca??
Napisano 5 Kwiecień 200519 l Autor to nie wierna kopia. owiewka jest w rzeczywistosci nieco inna. przyznaje sie bez bicia ;).
Napisano 13 Kwiecień 200519 l modelik ok ale dodał bym trochę odbłysków na teksturce bo trochę blado to wygląda
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Podoba mi się, do odwzorowania z orginałem się nie przyczepie bo niewidziałem zdjęć, pozatym szkoda że nie dałeś jakiś odbić lub chociaż mapy odbić- refleksów byłby bardziej atrakcyjny ten motorek : )