flesz_gordon Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 witam, co myslicie? pierwsze finalne rendery po przesiadce z majki :) a reszte na linka bo moze wam zamulic http://members.lycos.co.uk/fleszgordon/zoly%20final1%20copy.jpg http://members.lycos.co.uk/fleszgordon/niebieski%20final%20copy.jpg i mala scenka z hdri http://members.lycos.co.uk/fleszgordon/hdr%20czerwony%20final%20copy.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Na drugim renderku jest socznie, pozostale tez zbytnio nieodstaja. Ladny lakier. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 pierwszy i drugi najfajniejsze, nawet dobry lakier ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 gdybys zrobil jeszcze wnetrze, chociaz prowizoryczne... ale i tak jest calkiem fajnie :D 1 i 2 najlepsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michnik220380 Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 kurcze bym coś zrobił z szybami bo takie czarne jakoś mi nie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 sam jeszcze nawet nie probowalem modelowac samochodu, ale chyba moge powiedziec, ze reflektory niestety leza :( poza tym supcio :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Futro Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 smerfastyscznie;P tylko szyby wydaja sie byc z czarnego plastiku;P gratz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curka Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 ja bym poprawila szyby i oponki leciutko.o ile zdanie dziweczyny w samochodowej sprawie moze miec znaczenie ;] poza tym fajnie.samochod roku nie ma co ;D pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2005 dzieki za komentarze :) slowa krytyki przyjalem do wiadomosci- nastepny samochod za 2 lata ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 fajne masz nazwisko ;) , poza tym > zamiast wuciemiac szyby, dodaj im hdri > lub "blsku" , nie bedzie widac wnetrza a bedzie lepszy FX viz , pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Oglnie ladnie wyszlo szczegolnie 1 i 2, ale materialy reflektorow mogles jeszcze chyba troche podszlifowac i na 2. renderze tylnie nadkole wydaje mi sie troche pogiete pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morph0001 Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 kawal dobrej roboty ! Mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Fajny!!!!! Lubie pande a ta jest dobrze odwzorowana, no i naprawde fajny lakier;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobii Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 a mi linki sie nie otwieraja :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalwiX Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 A kiedy to było? :[ Radzę spoglądać na daty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobii Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 ja nie wyciagnalem tego watku z dolu... a skoro ten powyzej widzial i sie wypowiedzial dzien wczesniej, to sie zdziwilem ze mi sie nie otwieraja :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalwiX Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Hmmm.. może Diesel spojrzał na ten mały obrazeczek? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobii Napisano 13 Czerwiec 2005 Share Napisano 13 Czerwiec 2005 bycmoze... niewazne EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi