Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No wypasik, swietnie prezentuje sie z muzyczka, az sie prosi o skonczenie textury :) No dawaj panie zapracowany czekamy :)

Napisano

Super robota, też czekam na texturki:] Widać po główce że będzie ciekawie.

Napisano
  • Autor

:) .. No bez przesady.. jakie high poly? Model ma 3155 poly a wiec jak na postac to w sam raz.. tym bardziej ze w dzisiejszych czasach postacie maja i wiecej.

Napisano

bardzo fajny kolezka chociaz imho z ponad 3k poly szlo duzo wiecej szczegolow wyciagnac albo idac w druga strone jego wyglad szloby zachowac przy mniejszej ilosc polygonow :)

btw co to za gra ten myst gate? widzialem na f3d jakies takie ogloszenie w 'pracy' ale strone maja (macie) caly czas under construction wiec...

Napisano
  • Autor

Szczegoly i tak sa gdzie trzeba a przy takim modelu 3k juz praktycznie wiecej szczegolow nie daloby sie wyciagnac a juz napewno nie duuzowiecej :) i tak czy owak wiecej bylo niepotrzebne... a jako ze model nie mial byc za bardzo low wiec mniej nie robilem. A MysteriousGate to moja grupa.. obecnie robimy demo gry i nadal szukamy chetnych do pomocy (modelowanie, textury, koncepty) Zapraszam na adres w podpisie :)

Napisano

... WOW zupełnie jak trailer WoW sneak peak ...;) czekam na wersje z texturkami ...

Napisano

Wiesz jak się sprzedać :) super ta prezentacja .

Naprawdę PRO.

Co do modelu, to spokojnie mógłbyś okroić ilość poly bez utraty jakości.

Ogólnie high end :)

Napisano

Fajowy golem, mogę to powiedzieć z ręką sercu, to co mi się szczególnie podoba oprócz samego modelu to jego zrigowanie, od dawna wałkuję ten temat i mimo wielu godzin spędzonych na rigowaniu nie zrobiłem jeszcze ani jednego z którego byłbym zadowolony, a ten tutaj jest jak dla mnie doskonały widać że wszystkie wertexy pracują tak jak powinny wszystko wygina się jak trzeba, moge jeszcze jedynie powiedzić że chciałby osiągnąć taki poziom w rigowaniu chociaż samego low poly. Tak z ciekawości się zapytam :) używasz do tego celu modyfikatora skin czy physique, czy tez pracujesz w programie innym niż max?

Napisano
  • Autor

Dzieki... heh no rig to nie jest idealny bo zrobilem go chyba w pol godziny :) - max-physique. Niedlugo pewnie zabiore sie za texturki calosci :)

Napisano

Ciekawy sposób na prezentacje, profesjonalne podejscie do sprawy ;P

Sam model też niczego sobie, choć wydaje mi się że dałoby się jeszcze trochę poly z niego odessać.