Napisano 12 Kwiecień 200519 l WItam, po skończonym cieniasie, i po Żuku, zabrałem sie za zastawe:), dach, jak narazie jest prowizoryczny, ale postaram siew najblizszyb czasie go zmdyfikować. Pozdrawiam, narazie
Napisano 12 Kwiecień 200519 l moje zdanie znasz ;) cóż ja mogę napisać, cieszę się, że dałeś na forum :P i byle do końca
Napisano 12 Kwiecień 200519 l Boki prościutko i ladnie, tyl w sumie tez....ale :>:> co to za tlumik ?? :D, wyglada jak od jakiegos porsche...reszta spoko, czekam na apdejty
Napisano 12 Kwiecień 200519 l Ładnie ładnie :) Ładny wozik wybrałeś :) No fakt bok ładny, ale tył troszeczkę kuleje, szczególnie okolice świateł i tego wybrzuszenia ;P Mam nadzieje, że poprawisz :) POzdro i powodzenia :)
Napisano 12 Kwiecień 200519 l jak zobaczylem nazwe tego watku to myslalem ze robisz zastawe ale tak na stół a tu bryka:P no narazie dobrze ale za duzo nie zrobiles;P
Napisano 16 Kwiecień 200519 l Autor witam, ostatnio bardzo oornie idzie mi ta praca, ale niestety mam za 2 tydodnie egzaminy, więc sie troszke do nauki przyłozyłem, ale teraz zapodaje model z lakieram.
Napisano 16 Kwiecień 200519 l wyglada jak pozlacany plastik :/ ustaw moze fresnela tak zeby od frontu mniej odbijal
Napisano 16 Kwiecień 200519 l No jak dla mnie klasa ! Uwielbiam starsze bryki bo w odruznienu od nowych maja dusze :] No co do modeliku nie mam sie co przyczepiac ale lakier naprawde do bani wyglada jak jakies sreberko od cukierka albo co gorsza zlote zeby jakiejs rumunki :] Ale napewno to poprawisz puki co powodzenia no i czekam na postepy i widze ze samemu trza sie wzias za jakas bryke bowidze ze praca nad nim dostarcza niezlej frajdy !
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Autor witam, dzis kompletnie zmieniłem dach, i tesh zrobiłem przedni gril, oto foty
Napisano 17 Kwiecień 200519 l no niby ok :> ale boczxne szyby.. i slupki drzwi wygladaja jak z papieru wyciete ;) popraw to a bedzie dobrze
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Autor wlo, troszke poprawiłem dach, ale jeszcze tam bendzie rynienka na dachu ;],
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Najpierw popraw te szyby, bo są krzywe :P A tak to ładnie Ci idzie ;) Pozdr i powodzenia w dalszej pracy
Napisano 1 Maj 200519 l Autor witam, dość długo nic nie dawałem, bo miałem lekkie kłopoty z kompem, i nic nie robiłem, dzis wrzucam poprawioną maske. Dodatkowo zrobiłem lampy i przednią szybe, zrobiłem tesh cos od siebie, czyli taki malutki wlot powietrza zboku:) P.S. MA KTOŚ MOZE GDZIEŚ FOTKI WNĘTRZA Z ZASTAWY 1100??
Napisano 1 Maj 200519 l pdoba mnie sie ;) dobrze ci idzie.... mogl bys chyba juz polaczyc ta maske :P zeby nie bylo takiej kreski :)
Napisano 1 Maj 200519 l Autor elo ponownie, prawdopodobnie moja zastawa bendzie zrobiona mnijwięcej tak:) Co wy na to??
Napisano 1 Maj 200519 l Heh powiem wam jedno: dla mnie umiejetnosc modelowania chociaz takiego jak u egon14'a jest nie do zdobycia. Egon dlugo siedzisz w Maxie?
Napisano 1 Maj 200519 l Mniej więcej mi się podoba i to bardzo (zdjątko które zamieściłeś ;P) A co do modelu to Szyba jakś za płaska, linia drzwi koło dachu jakaś krzywa, reszta chyba ok :) Mógłbyś jeszcze zobaczyć ja będzie wyglądał model z przyciętym dachem? (TZN obniżonym ;P)
Napisano 1 Maj 200519 l Autor MaxRipper- powiem ci ze około półtora roku jestem w maxie, zaczynałem od ZMODELER, a potem juz do maxa wskoczyłem, i juz w nim zostałem:) Bubu- hmmm tam koło dachu nad drzwiami, to tam mi jeszcze rynienki brakuje:), a co do dachu no to powiem ci ze jeszcze nie prubowałem, i raczej niebende :)
Napisano 7 Maj 200519 l Autor dzis sie troszka bawiłem, i nauczyłem sie HDRI :P, oto fotka :P Co wy na to???
Napisano 7 Maj 200519 l bardzo mi sie podoba model render tez:D ale widac ze sie troche zgubiles tam gdzie sa szyby boczne i uszczelki bo troche balaganu jest:) ale i tak mi sie opdoba mozesz pokazac siatke i wnetrze?? pozdr
Napisano 7 Maj 200519 l Autor nielot007- oto wnętzre :), brakuje mi jeszcze zegarów, ale to sie wytnie:P a siatke to puźniej pokarze, bo niechce mi sie teraz robic fotki siatki :P
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Hehe wyglądają jak terenowe ;) Samochodzik ładnie się prezentuje - popraw tylko te małe bugi... ;) pzdr
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Autor KamillM- hm wiesz co podsunołes mi pewnego pomysła, zeby dodać pare szczegółow i zrobić z tego terenówke :)
Napisano 19 Czerwiec 200519 l KamillM- hm wiesz co podsunołes mi pewnego pomysła, zeby dodać pare szczegółow i zrobić z tego terenówke :) Cieszę się, że jak tylko coś napiszę to komuś coś wpadnie do głowy :lol: :P W sumie to jakbyś to ładnie zaplanował to wyjdzie nawet nawet wózek :D powodzenia ;)
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Autor narazie jest tylko mała prowizorka, ale to ulepsze, i jeszcze jak sie spodoba to zrobie takie progi jak mają terenowy :)
Napisano 19 Czerwiec 200519 l egon niestety musisz usunąć to orurowanie, unia europejska zabroniła producentom stosowania jej w samochodach, jako że stanowią zbyt duże zagrożenie dla pieszych podczas wypadków :p enywej jakby nie było lepiej dla zastawy chyba żeby została wyścigówką jaką zacząłeś robić
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Autor przed chwilką skończyło mi sie renderowac autko z materiałami, oto one :)
Napisano 30 Czerwiec 200519 l chyba trochę za krótki ale to nic, za to kompletnie nie pasują sportowe elementy do tego autka, pozdrawiam
Napisano 30 Czerwiec 200519 l .... za to kompletnie nie pasują sportowe elementy do tego autka... Moim zdaniem te autko jest super ale zgadzam się z kolegą że w orginale lepiej by wyglądał Niepasuje troszke to orurowanie:) Pozdrawiam
Napisano 1 Lipiec 200519 l Autor Diesel- powiem ci ze myslałem nad tym zeby zrobic jeszcze zwyczajne zderzaki i zrobic go oryginal;]
Napisano 13 Lipiec 200519 l model ciekawy tylko wydaje mi sie ze swiatła tylnie troche nie pasuja...po za tmy co cie zainspirowało zeby zrobic akurat ten model??:D
Napisano 14 Lipiec 200519 l Autor Taylor- no słuchaj, jak przy karzdej bryce w 3d trzeba sie porzadnie napracować :) miwt- hmmm powiem ci ze poprostu lubie stare samochody :)
Napisano 23 Lipiec 200519 l Hehe :) Fura full wypas :> Przygotowana co najmniej na czołówkę z super expresem ;P