egon14 Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 WItam, po skończonym cieniasie, i po Żuku, zabrałem sie za zastawe:), dach, jak narazie jest prowizoryczny, ale postaram siew najblizszyb czasie go zmdyfikować. Pozdrawiam, narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 moje zdanie znasz ;) cóż ja mogę napisać, cieszę się, że dałeś na forum :P i byle do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Boki prościutko i ladnie, tyl w sumie tez....ale :>:> co to za tlumik ?? :D, wyglada jak od jakiegos porsche...reszta spoko, czekam na apdejty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Ładnie ładnie :) Ładny wozik wybrałeś :) No fakt bok ładny, ale tył troszeczkę kuleje, szczególnie okolice świateł i tego wybrzuszenia ;P Mam nadzieje, że poprawisz :) POzdro i powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 jak zobaczylem nazwe tego watku to myslalem ze robisz zastawe ale tak na stół a tu bryka:P no narazie dobrze ale za duzo nie zrobiles;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 siema, i oto jeszcze zamieszczam maske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Maska troszeczkę zabardzo wygięta z przodu (w dół) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2005 witam, ostatnio bardzo oornie idzie mi ta praca, ale niestety mam za 2 tydodnie egzaminy, więc sie troszke do nauki przyłozyłem, ale teraz zapodaje model z lakieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 wyglada jak pozlacany plastik :/ ustaw moze fresnela tak zeby od frontu mniej odbijal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 16 Kwiecień 2005 Share Napisano 16 Kwiecień 2005 No jak dla mnie klasa ! Uwielbiam starsze bryki bo w odruznienu od nowych maja dusze :] No co do modeliku nie mam sie co przyczepiac ale lakier naprawde do bani wyglada jak jakies sreberko od cukierka albo co gorsza zlote zeby jakiejs rumunki :] Ale napewno to poprawisz puki co powodzenia no i czekam na postepy i widze ze samemu trza sie wzias za jakas bryke bowidze ze praca nad nim dostarcza niezlej frajdy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2005 witam, dzis kompletnie zmieniłem dach, i tesh zrobiłem przedni gril, oto foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Linia dachu przy drzwaich(a raczej drzwi są krzywo) No i maska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 no niby ok :> ale boczxne szyby.. i slupki drzwi wygladaja jak z papieru wyciete ;) popraw to a bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2005 wlo, troszke poprawiłem dach, ale jeszcze tam bendzie rynienka na dachu ;], Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Poprawisz tą maske ??? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Najpierw popraw te szyby, bo są krzywe :P A tak to ładnie Ci idzie ;) Pozdr i powodzenia w dalszej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 1 Maj 2005 Autor Share Napisano 1 Maj 2005 witam, dość długo nic nie dawałem, bo miałem lekkie kłopoty z kompem, i nic nie robiłem, dzis wrzucam poprawioną maske. Dodatkowo zrobiłem lampy i przednią szybe, zrobiłem tesh cos od siebie, czyli taki malutki wlot powietrza zboku:) P.S. MA KTOŚ MOZE GDZIEŚ FOTKI WNĘTRZA Z ZASTAWY 1100?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchu Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 pdoba mnie sie ;) dobrze ci idzie.... mogl bys chyba juz polaczyc ta maske :P zeby nie bylo takiej kreski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 1 Maj 2005 Autor Share Napisano 1 Maj 2005 elo ponownie, prawdopodobnie moja zastawa bendzie zrobiona mnijwięcej tak:) Co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxRipper Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Heh powiem wam jedno: dla mnie umiejetnosc modelowania chociaz takiego jak u egon14'a jest nie do zdobycia. Egon dlugo siedzisz w Maxie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Mniej więcej mi się podoba i to bardzo (zdjątko które zamieściłeś ;P) A co do modelu to Szyba jakś za płaska, linia drzwi koło dachu jakaś krzywa, reszta chyba ok :) Mógłbyś jeszcze zobaczyć ja będzie wyglądał model z przyciętym dachem? (TZN obniżonym ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 1 Maj 2005 Autor Share Napisano 1 Maj 2005 MaxRipper- powiem ci ze około półtora roku jestem w maxie, zaczynałem od ZMODELER, a potem juz do maxa wskoczyłem, i juz w nim zostałem:) Bubu- hmmm tam koło dachu nad drzwiami, to tam mi jeszcze rynienki brakuje:), a co do dachu no to powiem ci ze jeszcze nie prubowałem, i raczej niebende :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 1 Maj 2005 Autor Share Napisano 1 Maj 2005 no i jeszcze świerzutkie fotki zastawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 7 Maj 2005 Autor Share Napisano 7 Maj 2005 dzis sie troszka bawiłem, i nauczyłem sie HDRI :P, oto fotka :P Co wy na to??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Maj 2005 Share Napisano 7 Maj 2005 bardzo mi sie podoba model render tez:D ale widac ze sie troche zgubiles tam gdzie sa szyby boczne i uszczelki bo troche balaganu jest:) ale i tak mi sie opdoba mozesz pokazac siatke i wnetrze?? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 7 Maj 2005 Autor Share Napisano 7 Maj 2005 nielot007- oto wnętzre :), brakuje mi jeszcze zegarów, ale to sie wytnie:P a siatke to puźniej pokarze, bo niechce mi sie teraz robic fotki siatki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Nie będzie sportowej kierownicy ??:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 elo, w przerwie od cc tune, zrobiłem koła do zastawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 Hehe wyglądają jak terenowe ;) Samochodzik ładnie się prezentuje - popraw tylko te małe bugi... ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 felga jest krzywa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 KamillM- hm wiesz co podsunołes mi pewnego pomysła, zeby dodać pare szczegółow i zrobić z tego terenówke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 KamillM- hm wiesz co podsunołes mi pewnego pomysła, zeby dodać pare szczegółow i zrobić z tego terenówke :) Cieszę się, że jak tylko coś napiszę to komuś coś wpadnie do głowy :lol: :P W sumie to jakbyś to ładnie zaplanował to wyjdzie nawet nawet wózek :D powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 narazie jest tylko mała prowizorka, ale to ulepsze, i jeszcze jak sie spodoba to zrobie takie progi jak mają terenowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 Podnieś zawieszenie jak to ma być terenówka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 to jest taka mini terenowa :), więc raczej niebende dzwigał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 egon niestety musisz usunąć to orurowanie, unia europejska zabroniła producentom stosowania jej w samochodach, jako że stanowią zbyt duże zagrożenie dla pieszych podczas wypadków :p enywej jakby nie było lepiej dla zastawy chyba żeby została wyścigówką jaką zacząłeś robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 kurcze, miałem kidys takie cacko - łezka sie w oku kręci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 przed chwilką skończyło mi sie renderowac autko z materiałami, oto one :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2005 witam, i oto kolejna fotka zastawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 chyba trochę za krótki ale to nic, za to kompletnie nie pasują sportowe elementy do tego autka, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2005 hkropinski-y jakie elementy sportowe masz na myśli??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 .... za to kompletnie nie pasują sportowe elementy do tego autka... Moim zdaniem te autko jest super ale zgadzam się z kolegą że w orginale lepiej by wyglądał Niepasuje troszke to orurowanie:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2005 Diesel- powiem ci ze myslałem nad tym zeby zrobic jeszcze zwyczajne zderzaki i zrobic go oryginal;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taylor Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 Bardzo fajne autko - sporo sie napracowales??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 model ciekawy tylko wydaje mi sie ze swiatła tylnie troche nie pasuja...po za tmy co cie zainspirowało zeby zrobic akurat ten model??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 14 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2005 Taylor- no słuchaj, jak przy karzdej bryce w 3d trzeba sie porzadnie napracować :) miwt- hmmm powiem ci ze poprostu lubie stare samochody :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Hehe :) Fura full wypas :> Przygotowana co najmniej na czołówkę z super expresem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi