Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

WItam, po skończonym cieniasie, i po Żuku, zabrałem sie za zastawe:), dach, jak narazie jest prowizoryczny, ale postaram siew najblizszyb czasie go zmdyfikować. Pozdrawiam, narazie

• Odpowiedzi 46
  • Wyświetleń 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

moje zdanie znasz ;)

cóż ja mogę napisać, cieszę się, że dałeś na forum :P

i byle do końca

Napisano

Ładnie ładnie :) Ładny wozik wybrałeś :) No fakt bok ładny, ale tył troszeczkę kuleje, szczególnie okolice świateł i tego wybrzuszenia ;P Mam nadzieje, że poprawisz :) POzdro i powodzenia :)

Napisano

jak zobaczylem nazwe tego watku to myslalem ze robisz zastawe ale tak na stół

a tu bryka:P

no narazie dobrze ale za duzo nie zrobiles;P

Napisano
  • Autor

witam, ostatnio bardzo oornie idzie mi ta praca, ale niestety mam za 2 tydodnie egzaminy, więc sie troszke do nauki przyłozyłem, ale teraz zapodaje model z lakieram.

Napisano

No jak dla mnie klasa ! Uwielbiam starsze bryki bo w odruznienu od nowych maja dusze :] No co do modeliku nie mam sie co przyczepiac ale lakier naprawde do bani wyglada jak jakies sreberko od cukierka albo co gorsza zlote zeby jakiejs rumunki :] Ale napewno to poprawisz puki co powodzenia no i czekam na postepy i widze ze samemu trza sie wzias za jakas bryke bowidze ze praca nad nim dostarcza niezlej frajdy !

Napisano
  • Autor

witam, dzis kompletnie zmieniłem dach, i tesh zrobiłem przedni gril, oto foty

Napisano

Linia dachu przy drzwaich(a raczej drzwi są krzywo) No i maska.

Napisano

no niby ok :> ale boczxne szyby.. i slupki drzwi wygladaja jak z papieru wyciete ;) popraw to a bedzie dobrze

Napisano
  • Autor

wlo, troszke poprawiłem dach, ale jeszcze tam bendzie rynienka na dachu ;],

Napisano

Najpierw popraw te szyby, bo są krzywe :P

A tak to ładnie Ci idzie ;)

Pozdr i powodzenia w dalszej pracy

Napisano
  • Autor

witam, dość długo nic nie dawałem, bo miałem lekkie kłopoty z kompem, i nic nie robiłem, dzis wrzucam poprawioną maske. Dodatkowo zrobiłem lampy i przednią szybe, zrobiłem tesh cos od siebie, czyli taki malutki wlot powietrza zboku:)

P.S.

MA KTOŚ MOZE GDZIEŚ FOTKI WNĘTRZA Z ZASTAWY 1100??

Napisano

pdoba mnie sie ;) dobrze ci idzie....

mogl bys chyba juz polaczyc ta maske :P zeby nie bylo takiej kreski :)

Napisano
  • Autor

elo ponownie, prawdopodobnie moja zastawa bendzie zrobiona mnijwięcej tak:) Co wy na to??

Napisano

Heh powiem wam jedno: dla mnie umiejetnosc modelowania chociaz takiego jak u egon14'a jest nie do zdobycia. Egon dlugo siedzisz w Maxie?

Napisano

Mniej więcej mi się podoba i to bardzo (zdjątko które zamieściłeś ;P) A co do modelu to

Szyba jakś za płaska, linia drzwi koło dachu jakaś krzywa, reszta chyba ok :) Mógłbyś jeszcze zobaczyć ja będzie wyglądał model z przyciętym dachem? (TZN obniżonym ;P)

Napisano
  • Autor

MaxRipper- powiem ci ze około półtora roku jestem w maxie, zaczynałem od ZMODELER, a potem juz do maxa wskoczyłem, i juz w nim zostałem:)

Bubu- hmmm tam koło dachu nad drzwiami, to tam mi jeszcze rynienki brakuje:), a co do dachu no to powiem ci ze jeszcze nie prubowałem, i raczej niebende :)

Napisano
  • Autor

dzis sie troszka bawiłem, i nauczyłem sie HDRI :P, oto fotka :P

Co wy na to???

Napisano

bardzo mi sie podoba model render tez:D ale widac ze sie troche zgubiles tam gdzie sa szyby boczne i uszczelki bo troche balaganu jest:) ale i tak mi sie opdoba

mozesz pokazac siatke i wnetrze??

pozdr

Napisano
  • Autor

nielot007- oto wnętzre :), brakuje mi jeszcze zegarów, ale to sie wytnie:P a siatke to puźniej pokarze, bo niechce mi sie teraz robic fotki siatki :P

Napisano

Hehe wyglądają jak terenowe ;)

Samochodzik ładnie się prezentuje - popraw tylko te małe bugi... ;)

pzdr

Napisano
  • Autor

KamillM- hm wiesz co podsunołes mi pewnego pomysła, zeby dodać pare szczegółow i zrobić z tego terenówke :)

Napisano
  egon14 napisał:
KamillM- hm wiesz co podsunołes mi pewnego pomysła, zeby dodać pare szczegółow i zrobić z tego terenówke :)

Cieszę się, że jak tylko coś napiszę to komuś coś wpadnie do głowy :lol: :P

W sumie to jakbyś to ładnie zaplanował to wyjdzie nawet nawet wózek :D

powodzenia ;)

Napisano
  • Autor

narazie jest tylko mała prowizorka, ale to ulepsze, i jeszcze jak sie spodoba to zrobie takie progi jak mają terenowy :)

Napisano

egon niestety musisz usunąć to orurowanie, unia europejska zabroniła producentom stosowania jej w samochodach, jako że stanowią zbyt duże zagrożenie dla pieszych podczas wypadków :p

enywej jakby nie było lepiej dla zastawy chyba żeby została wyścigówką jaką zacząłeś robić

Napisano
  • Autor

przed chwilką skończyło mi sie renderowac autko z materiałami, oto one :)

Napisano

chyba trochę za krótki ale to nic, za to kompletnie nie pasują sportowe elementy do tego autka, pozdrawiam

Napisano
  hkropinski napisał:
.... za to kompletnie nie pasują sportowe elementy do tego autka...

Moim zdaniem te autko jest super ale zgadzam się z kolegą że w orginale lepiej by wyglądał

Niepasuje troszke to orurowanie:)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Diesel- powiem ci ze myslałem nad tym zeby zrobic jeszcze zwyczajne zderzaki i zrobic go oryginal;]

Napisano

model ciekawy tylko wydaje mi sie ze swiatła tylnie troche nie pasuja...po za tmy co cie zainspirowało zeby zrobic akurat ten model??:D

Napisano
  • Autor

Taylor- no słuchaj, jak przy karzdej bryce w 3d trzeba sie porzadnie napracować :)

miwt- hmmm powiem ci ze poprostu lubie stare samochody :)