Napisano 16 Kwiecień 200520 l Panowie i Panie ... normalnie nie da się wysiedzieć czegoś takiego w sobie bez podzielenia się z wami ;) . Oto moja najnowsza pracka- początek w sumie z zamysłem zanimowania tego kiedyś. Moimi referkami jest ten oto 2gi z góry Orgolek http://us.games-workshop.com/games/40k/orks/catalog/warboss.htm A tu na dole załączam już gotowy model młoteczka boyowego- czaszkozgrula. :) Ostrza są gotowe do podcinania nawet piszczeli tyrra smoka roxa: http://www.3dkingdom.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=494 Przechodzę dziś do proporca , a jak czas da .. a pefnie nie ;) zrobię jeszcze guna. Jeszze takie coś ... młotek ma 14.000 poly czy to tak okrótnie dużo. Dał bym rade mniej , ale z wielką stratą na jakości modelu (chyba). Czy tworząc modele do animacji powinno się jakoś nie wiem jak o to spytać , ale chodzi o oszczędność poly.... to chyba inna szkoła , albo o niej się nnie powinno mowić ;). Bądz co bądz.. troche warzy młotas , spróbuję oszczędzać teraz bardziej. I może nie warto iść w takie rzeczy jak śruby i inne extrudy modelu , bo można to texturą załatwić .. nie wiem , bo na razie tylko otexturowałem pomarańczko i meteor z helpa. Po prostu napiszcie coś pliz..
Napisano 16 Kwiecień 200520 l Postac 3D... Co do modelu - mi sie podoba, nawet bardzo. Pracuj dalej :) BTW. Wreszcie ktos pokusil sie o jakies modele postaci z bitewniakow ^^. Swojego czasu chcialem robic Yojimbo z Mishimy [system Warzone jesli ktos kojarzy] - ale kto wie, kto wie :D. Osobiscie bede ci kibicowal :D. Pzdr
Napisano 16 Kwiecień 200520 l Autor Knysha ... dzięki. Może jak będę w stanie sprostać temu przedwsięwzięciu możemy zrobić jakąś scenke z pamprami z .... z naszych kolekcji :). Oras jest pierwszy , .. kupiłem jeszcze Space Marina z Heavy Blasterem i mam podstawową armie Necronów. Będzie co robić ;). A teraz panowie .. będę bronił swojego stanowiska jak Lew z Poznania i nie pozwolę na dyskryminację mniejszości słowno/kulturalnej . Pamperek na zachodzie Polski oznacza postać , człowieczka lub inne żyjątko człekopodobne będące pamperkiem :D :D. Tak jak pamperki LEGO :). "pokój ludziom dobrej woli" :) Kuba.
Napisano 17 Kwiecień 200520 l Whatever, zeby nie bylo ze znowu szastam regulami, ale jednak zmien ten temat, ciul chyba ludzi obchodzi co znaczy 'pamperek' regulamin jest i nie widze powodu zeby sie do niego nie stosowac.
Napisano 23 Kwiecień 200520 l Autor najbardziej nie chce się robić jak nie widać postępów... i do tego praca :|. Ale jest ok chyba.
Napisano 22 Maj 200519 l Autor apdejcik :). w sumie jeszcze kilka rzeczy zrobilem , ale cos sie pogubilem z plikami i nie wiem co pokazać . Na pewno to :
Napisano 22 Maj 200519 l no Jim mee jak zkończysz to będzie coś co tygryski lubią najbardziej, tym bardziej, ze niedawno zaczołem grać w W4k Dawn of War
Napisano 24 Maj 200519 l Autor nie ma co komentować? :|- szkoda. Chyba się przerzucę na smochody :P , tam jest znacznie rozmowniej :) .
Napisano 24 Maj 200519 l to czy wątek jest cześciej odwiedzany i cześciej sypią sie komenty zależy głównie od poziomu pracy jaki reprezentuje autor i updatów na których widać większy postęp a nie wrzucanie screena po dodaniu każdej pierdółki ;)