Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Panowie i Panie ... normalnie nie da się wysiedzieć czegoś takiego w sobie bez podzielenia się z wami ;) . Oto moja najnowsza pracka- początek w sumie z zamysłem zanimowania tego kiedyś.

Moimi referkami jest ten oto 2gi z góry Orgolek

http://us.games-workshop.com/games/40k/orks/catalog/warboss.htm

A tu na dole załączam już gotowy model młoteczka boyowego- czaszkozgrula. :)

Ostrza są gotowe do podcinania nawet piszczeli tyrra smoka roxa: http://www.3dkingdom.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=494

Przechodzę dziś do proporca , a jak czas da .. a pefnie nie ;) zrobię jeszcze guna.

Jeszze takie coś ... młotek ma 14.000 poly czy to tak okrótnie dużo. Dał bym rade mniej , ale z wielką stratą na jakości modelu (chyba).

Czy tworząc modele do animacji powinno się jakoś nie wiem jak o to spytać , ale chodzi o oszczędność poly.... to chyba inna szkoła , albo o niej się nnie powinno mowić ;). Bądz co bądz.. troche warzy młotas , spróbuję oszczędzać teraz bardziej.

I może nie warto iść w takie rzeczy jak śruby i inne extrudy modelu , bo można to texturą załatwić .. nie wiem , bo na razie tylko otexturowałem pomarańczko i meteor z helpa.

Po prostu napiszcie coś pliz..

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Postac 3D...

Co do modelu - mi sie podoba, nawet bardzo. Pracuj dalej :)

BTW.

Wreszcie ktos pokusil sie o jakies modele postaci z bitewniakow ^^. Swojego czasu chcialem robic Yojimbo z Mishimy [system Warzone jesli ktos kojarzy] - ale kto wie, kto wie :D.

Osobiscie bede ci kibicowal :D.

Pzdr

Napisano
  • Autor

Knysha ... dzięki. Może jak będę w stanie sprostać temu przedwsięwzięciu możemy zrobić jakąś scenke z pamprami z .... z naszych kolekcji :). Oras jest pierwszy , .. kupiłem jeszcze Space Marina z Heavy Blasterem i mam podstawową armie Necronów. Będzie co robić ;).

A teraz panowie .. będę bronił swojego stanowiska jak Lew z Poznania i nie pozwolę na dyskryminację mniejszości słowno/kulturalnej . Pamperek na zachodzie Polski oznacza postać , człowieczka lub inne żyjątko człekopodobne będące pamperkiem :D :D. Tak jak pamperki LEGO :).

"pokój ludziom dobrej woli" :)

Kuba.

Napisano

Whatever, zeby nie bylo ze znowu szastam regulami, ale jednak zmien ten temat, ciul chyba ludzi obchodzi co znaczy 'pamperek' regulamin jest i nie widze powodu zeby sie do niego nie stosowac.

Napisano

a ja od siebie dodam wiele znaczace: pika!

Napisano
  • Autor

najbardziej nie chce się robić jak nie widać postępów... i do tego praca :|. Ale jest ok chyba.

Napisano
  • Autor

apdejcik :). w sumie jeszcze kilka rzeczy zrobilem , ale cos sie pogubilem z plikami i nie wiem co pokazać . Na pewno to :

Napisano

no Jim mee jak zkończysz to będzie coś co tygryski lubią najbardziej, tym bardziej, ze niedawno zaczołem grać w W4k Dawn of War

Napisano
  • Autor

nie ma co komentować? :|- szkoda.

Chyba się przerzucę na smochody :P , tam jest znacznie rozmowniej :) .

Napisano

to czy wątek jest cześciej odwiedzany i cześciej sypią sie komenty zależy głównie od poziomu pracy jaki reprezentuje autor i updatów na których widać większy postęp a nie wrzucanie screena po dodaniu każdej pierdółki ;)