Christian Noir Stein Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Jakiś czas temu już autko skończyłem, a raczej kilka autek - niestety nie mogę napisać do czego było robione. 6,800 faces -> ruchome światła, otwierana klapa od silnika, wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz_b Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 ql bryka, choc mozna by bylo troche pooptymalizowac siatke recznie ;) na prostych odcinkach, ale to szczegol. z drugiej strony jak miesci sie w budzecie to szkoda zabawy. jak mozesz, pokaz texa. jeszcze raz: swietna robota. ile ci zeszlo na zrobienie tego modelu? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 bardzo dziwne te felgi, no ale nawet fajnie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 no ladne ladne :), a wlasnie z ta optymalizacja to wogole da sie to zoptymalizowac? czy specjalnie tak zostawiles zeby potem padajace swiatlo lepiej sie odbijalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Death Metal Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 fajnie - mi się podoba tylko może koła jeszcze zbyt kanciaste, no ale to w sumie LP. Ogólnie bardzo fajnie. Jak zrobiłeś taki fajny lakier? Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 bardzo ladny model jak zwykle zreszta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 Moje zdanie juz znasz, fajnie Ci to wyszlo. W niektorych miejscach mozna by go zjechac z siatki, i chyba na przednim zderzaku poprawic smotha.Aha no i felgi bym raczej dal do srodka niz na zewnatrza, ale to raczje nie istotne. To jako uzupelnienie do opini, bo teraz go przynajmniej pokazalaes jak nalezy :) Tymczasem ... do uggadania.:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi