Napisano 17 Kwiecień 200519 l Jakiś czas temu już autko skończyłem, a raczej kilka autek - niestety nie mogę napisać do czego było robione. 6,800 faces -> ruchome światła, otwierana klapa od silnika, wnętrze
Napisano 17 Kwiecień 200519 l ql bryka, choc mozna by bylo troche pooptymalizowac siatke recznie ;) na prostych odcinkach, ale to szczegol. z drugiej strony jak miesci sie w budzecie to szkoda zabawy. jak mozesz, pokaz texa. jeszcze raz: swietna robota. ile ci zeszlo na zrobienie tego modelu? pozdrawiam
Napisano 18 Kwiecień 200519 l no ladne ladne :), a wlasnie z ta optymalizacja to wogole da sie to zoptymalizowac? czy specjalnie tak zostawiles zeby potem padajace swiatlo lepiej sie odbijalo?
Napisano 18 Kwiecień 200519 l fajnie - mi się podoba tylko może koła jeszcze zbyt kanciaste, no ale to w sumie LP. Ogólnie bardzo fajnie. Jak zrobiłeś taki fajny lakier? Pozdro!
Napisano 18 Kwiecień 200519 l Moje zdanie juz znasz, fajnie Ci to wyszlo. W niektorych miejscach mozna by go zjechac z siatki, i chyba na przednim zderzaku poprawic smotha.Aha no i felgi bym raczej dal do srodka niz na zewnatrza, ale to raczje nie istotne. To jako uzupelnienie do opini, bo teraz go przynajmniej pokazalaes jak nalezy :) Tymczasem ... do uggadania.:P