Napisano 18 Kwiecień 200519 l http://2lobialystok.pl Komentarze i sugestie mile widziane :) Pozdrawiam
Napisano 18 Kwiecień 200519 l Witam, w filmiku "o nas" w podpisach wszystkie "i" oraz "l" są jakieś takie cienkie, tzn. wydają się dużo cieńsze od pozostałych liter. Może to wina czcionki ? Pozdrawiam
Napisano 18 Kwiecień 200519 l Bardzo ładna stronka. Niezle wykonana ;)... Dodam, ze maczalem w tym palce.
Napisano 18 Kwiecień 200519 l malefatal - loool ;D Stronka przyjemna. Podoba mi się, ze, w przeciwienstwie do strony np mojej szkoly nie przejawia aspiracji portalowych, tylko prezentuje "instytucję oswiatową" ;]
Napisano 18 Kwiecień 200519 l bardzo fajna mimo ze male maczal w niej palce :P tylko troszke wolno chodzi no ale za to jak wyglada :)
Napisano 18 Kwiecień 200519 l technicznie dobra i poukladana, ale graficznie mi nie podchodzi :> gratz
Napisano 19 Kwiecień 200519 l kul ten caly flesz, ale malo wywazone. ogolnie nie gustuje w takich szopkach, szczegolnie niefajnie skomponowanych.
Napisano 20 Kwiecień 200519 l ogolnie to spoko ale na moj gust to niepodoba mi sie ta cala grafika strony :( za bardzo kolorowo.
Napisano 20 Kwiecień 200519 l Mi się nie podoba kolorystyka. Z tymi kartkami bardzo fajny pomysł. Jednak jak znam życie to w szkole bęndą cię za to chwalić do samego końca jak tam będziesz przebywał :).