Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hej to znowu ja:)

oto lazienka, ktora ostatnio sobie robie...chcialem dokonczyc i dac do finished ale jakos ostatnio stracilem motywacje i inwencje wiec licze na wasza pomoc..co nie tak, co zmienic, co dodac, wszelkie sugestie mile widziane (poza tym ze recznik wyglada jak szmata bo to wiem:)

co do update'ow to spodziewajcie sie ich umiarkowanie czesto...w ogole mam tendencje do niekonczenia 90% zaczetych scenek ale mocno wierze ze tym razem bedzie inaczej

wzorowalem sie troche na swojej lazience a jako ze mieszkam w "bardzo dlugim bloku" to jej design nie jest zbyt wyszukany

to tyle, nie krepujcie sie krytykowac, komentowac i doradzac, bede wdzieczny za kazda sugestie

ps. tytul watku troche inny bo sie narobilo tych lazienek ostatnio na forum:)

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ręcznik faktycznie chyba trochę nienaturalnie odstaje. Odbicie podłogi w lustrze na szafce jest, jak dla mnie, jakieś takie nienaturalne i za ostre, może dodaj jakieś aberracje? Co do innych pomysłów, może spróbuj zastosować szerszy obiektyw, efekt "rybiego oka", przenieś punkt zaczepienia kamery bardziej w górę i do środka?

Pozdrawiam

Napisano

Szaro przyciemnawo i nieprzyjemnie.

Ale za pralka nie jest zla, szklo niezle wyszlo. Pracuj

Napisano

moim zdaniem ta szarość jest własnie fajna, ręcznik odstaje chyba dlatego bo jest w innym kolorze i troche nei naturaleni zwisa.

Napisano

Hm, ja bym zmniejszyl troche wielkosc tych kafelkow na podlodze.

Pozatym dales takie ujecie ni z gruchy ni z pietruchy. Zrob inny render, ciezko ocenic jaka duza jest tak lazienka.

Napisano

przecierz są takie duże kafelki normalnie, ja mam tylko wrażenie , że one są nie równe na tym renderze..

Napisano

Fajnie ale troche tak ponuro i nieprzyjemnie.

Wiecej swiatla i cieplejszych barw.

Napisano

recznik jest spoko... tylko wyglada jak ten co po tygodniu pracy w kopalni przynosisz do domu na weekend do prania ;]

troszke za duzo bieli mi sie wydaje ... kosz na pranie zrobilbym w innym kolorze ... reszta jest bardzo fajna ...

Napisano

A mnie sie taka kolorystyka podoba :) Jak do scierki/recznika :) bardzo sie nie przyczepie, to jednak nie pasuje mi kran w kabinie. Jakis taki dziwny...

Napisano

za glebokie fugi na podlodze - nawłazioło by tam tyle śmiecia ze nawet pan proper by wymiekł