viz.k Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 hej to znowu ja:) oto lazienka, ktora ostatnio sobie robie...chcialem dokonczyc i dac do finished ale jakos ostatnio stracilem motywacje i inwencje wiec licze na wasza pomoc..co nie tak, co zmienic, co dodac, wszelkie sugestie mile widziane (poza tym ze recznik wyglada jak szmata bo to wiem:) co do update'ow to spodziewajcie sie ich umiarkowanie czesto...w ogole mam tendencje do niekonczenia 90% zaczetych scenek ale mocno wierze ze tym razem bedzie inaczej wzorowalem sie troche na swojej lazience a jako ze mieszkam w "bardzo dlugim bloku" to jej design nie jest zbyt wyszukany to tyle, nie krepujcie sie krytykowac, komentowac i doradzac, bede wdzieczny za kazda sugestie ps. tytul watku troche inny bo sie narobilo tych lazienek ostatnio na forum:)
JohnZi Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 mi sie podoba, nawet ladne refleksy, pozdro, chociaz troche pusto
Baldack Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 wszystko fajnie tylko ta scierka po prawo mi nie pasi:P ale fajne naprawde
slate Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 Ręcznik faktycznie chyba trochę nienaturalnie odstaje. Odbicie podłogi w lustrze na szafce jest, jak dla mnie, jakieś takie nienaturalne i za ostre, może dodaj jakieś aberracje? Co do innych pomysłów, może spróbuj zastosować szerszy obiektyw, efekt "rybiego oka", przenieś punkt zaczepienia kamery bardziej w górę i do środka? Pozdrawiam
WToreK Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 Szaro przyciemnawo i nieprzyjemnie. Ale za pralka nie jest zla, szklo niezle wyszlo. Pracuj
Conrad Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 moim zdaniem ta szarość jest własnie fajna, ręcznik odstaje chyba dlatego bo jest w innym kolorze i troche nei naturaleni zwisa.
Baton Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 Hm, ja bym zmniejszyl troche wielkosc tych kafelkow na podlodze. Pozatym dales takie ujecie ni z gruchy ni z pietruchy. Zrob inny render, ciezko ocenic jaka duza jest tak lazienka.
Conrad Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 przecierz są takie duże kafelki normalnie, ja mam tylko wrażenie , że one są nie równe na tym renderze..
JunioR Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 Fajnie ale troche tak ponuro i nieprzyjemnie. Wiecej swiatla i cieplejszych barw.
zipper Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 recznik jest spoko... tylko wyglada jak ten co po tygodniu pracy w kopalni przynosisz do domu na weekend do prania ;] troszke za duzo bieli mi sie wydaje ... kosz na pranie zrobilbym w innym kolorze ... reszta jest bardzo fajna ...
SimeN Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 A mnie sie taka kolorystyka podoba :) Jak do scierki/recznika :) bardzo sie nie przyczepie, to jednak nie pasuje mi kran w kabinie. Jakis taki dziwny...
shi Napisano 21 Kwiecień 2005 Napisano 21 Kwiecień 2005 za glebokie fugi na podlodze - nawłazioło by tam tyle śmiecia ze nawet pan proper by wymiekł
Rekomendowane odpowiedzi