Fargate Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 witam w imieniu swojego kumpla wrzucam jego wip'a (narazie jest tylko to co on zrobil, ale nieglugo polaczymy sily) w zamierzeniach ma to byc krotka animacja, ale na razie pracujemy nad modelami i sama scena. piszcie sugestie (to co tu jest to narazie ogolny zarys sceny) i komentaze. PS: to nasza pierwsza wspolna pracka:) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobi_k Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Witam. Najpierw mogłbyś to rozjaśnić bo nic nie widać:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 fajne grafitty na stole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 scenka bardzp ciemna nie widac szczegolow, proponuje bys rozjasnij ta scenke i zycze powodzenia w pracy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 popracujcie tez nad oswietleniem nic nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 hi, widac ,z e dopiero zaczynasz... ogolnie to popraw wszystko :), szczegolnie oswietlenie , bo nie wiele widac, dalej : po co dodajesz wszedzie noise >? wyzjrzyj za okno > czy taki jest swiat >?, i powaznie popracuj nad texturami, pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 No widze ze jestes poczatkujacy, popraw oswietlenie, albo dodaj swiatło bo wyglada jakby zadnego swiatła nie bylo, materiały no i troszke za pusto jak na scenke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 z zwiazku z tym nieszczesnym oswietleniem:) kolega robil to w nocy i u niego na kompie nie wygladalo to za ciemno (mial rozjasniony na max monitor). oczywiscie scena sama w sobie bedzie jasniejsza:) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Witaj na forum. Przezroczystość cieni zmień 0,5 (jak używasz omni albo czego innego) i popracuj nad texturami i mam nadzieje, że jesteś lepszy od kolegi...powodzenia w rozjeśnianiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dsmaxman Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 scenka fajna, ylko podloga jak z kostki brukowej -> daj jakis parkiet lub linoleum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 spoko osobiscie mysle ze jest lepszy odemnie:) sam nie mam narazie dostepu do tego co zrobil (dzieli nas 1km) powiem mu co ma zrobic a napewno poprawi:) ps: ja tam bede tylko modelowal obiekty (on jest znacznie lepszy w tekstorowaniu) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 skromny ... chetny do pracy ... stawiajacy przed soba jakies cele ... to mi sie podoba ;] scenka jeszcze pewnie nie jest przy koncu wiec poczekam na wiecej zanim sie wypowiem. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 zipper-ty to jak powiesz to normalnie wzruszysz aż do serca... "skromny ... chetny do pracy ... stawiajacy przed soba jakies cele ... " Kurcze jestem tego samego zdania. Pracuj wytrwale :X-em[2]: z kumplem a zdobędziędziecie laury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 zipper i misiold - dzieki za slowa otuchy, teraz napewno skaczymy scenke:) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Teraz dwa słowa od twórcy :)) Może i obrazek jest ciemny ale w założeniu taki miał być klimat tej scenki :P A tak wogóle to czego się spodziewacie po osobie bawiacej się dopiero pół roku w 3dsm Mam zamiar poprawić cienie i tekstury dojdzie jeszcze kilka (wiele) elementów ale niestety przeszkadza mi w tym szkoła :P Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi