Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam w imieniu swojego kumpla wrzucam jego wip'a (narazie jest tylko to co on zrobil, ale nieglugo polaczymy sily)

w zamierzeniach ma to byc krotka animacja, ale na razie pracujemy nad modelami i sama scena.

piszcie sugestie (to co tu jest to narazie ogolny zarys sceny) i komentaze.

PS: to nasza pierwsza wspolna pracka:)

pozdro!

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

scenka bardzp ciemna nie widac szczegolow, proponuje bys rozjasnij ta scenke i zycze powodzenia w pracy !

Napisano

hi, widac ,z e dopiero zaczynasz... ogolnie to popraw wszystko :), szczegolnie oswietlenie , bo nie wiele widac, dalej : po co dodajesz wszedzie noise >? wyzjrzyj za okno > czy taki jest swiat >?, i powaznie popracuj nad texturami, pozdro.

Napisano

No widze ze jestes poczatkujacy, popraw oswietlenie, albo dodaj swiatło bo wyglada jakby zadnego swiatła nie bylo, materiały no i troszke za pusto jak na scenke.

Napisano
  • Autor

z zwiazku z tym nieszczesnym oswietleniem:)

kolega robil to w nocy i u niego na kompie nie wygladalo to za ciemno (mial rozjasniony na max monitor).

oczywiscie scena sama w sobie bedzie jasniejsza:)

pozdro!

Napisano

Witaj na forum.

Przezroczystość cieni zmień 0,5 (jak używasz omni albo czego innego) i popracuj nad texturami i mam nadzieje, że jesteś lepszy od kolegi...powodzenia w rozjeśnianiu.

Napisano
  • Autor

spoko osobiscie mysle ze jest lepszy odemnie:)

sam nie mam narazie dostepu do tego co zrobil (dzieli nas 1km)

powiem mu co ma zrobic a napewno poprawi:)

ps: ja tam bede tylko modelowal obiekty (on jest znacznie lepszy w tekstorowaniu)

pozdro!

Napisano

skromny ... chetny do pracy ... stawiajacy przed soba jakies cele ... to mi sie podoba ;]

scenka jeszcze pewnie nie jest przy koncu wiec poczekam na wiecej zanim sie wypowiem.

pozdro

Napisano

zipper-ty to jak powiesz to normalnie wzruszysz aż do serca...

"skromny ... chetny do pracy ... stawiajacy przed soba jakies cele ... "

Kurcze jestem tego samego zdania. Pracuj wytrwale :X-em[2]: z kumplem a zdobędziędziecie laury.

Napisano
  • Autor

zipper i misiold - dzieki za slowa otuchy, teraz napewno skaczymy scenke:)

pozdro!

Napisano

Teraz dwa słowa od twórcy :)) Może i obrazek jest ciemny ale w założeniu taki miał być klimat tej scenki :P A tak wogóle to czego się spodziewacie po osobie bawiacej się dopiero pół roku w 3dsm Mam zamiar poprawić cienie i tekstury dojdzie jeszcze kilka (wiele) elementów ale niestety przeszkadza mi w tym szkoła :P

Pozdrowionka