Napisano 21 Kwiecień 200519 l taki sobie silosik strzelilem w ramach przerwy od premium, silosik jest marki STOKOTA i sluzy do przewozu pylow dymnicowych czyli cementu i podobnych (niebede nic wiecej pisal bo i tak tego chyba nikt nie zrozumie). naczepke zrobilem w rekordowym tempie 3 godzin i juz prawie koniec.
Napisano 21 Kwiecień 200519 l Ogółem fajnie - podwozie bardzo mi się podoba zwłaszcza szczegółowość natomiast nad całym nadwoziem jeszcze byś popracował, nienaturalnie wygląda, jakby robione na szybkiego.Ale i tak całokształt fajnie sie prezentuje - czekam na teksturki :) Pozdrawiam.
Napisano 21 Kwiecień 200519 l Autor textur niebedzie bo gra tego nie wymaga (no ewentualnie tylne swiatla reszta to bedzie kolorowy material i jazda do gry, oj... zapaomnialem dodac ze idzie to jak zwykle do 18WOS:PttM) i jeszcze fotka z premiumka
Napisano 21 Kwiecień 200519 l Fajne, mialem sie przyczepisc do tych zejsc od spodu tej beczki bo troche kanciate, ale skoro to do gry to wiadomo o co chodzi, wiec mi sie podoba pozdro
Napisano 21 Kwiecień 200519 l nawet ladne, musisz chyba jeszcze tylko dorobic do konca ciagnik :P ok a do jakiej gry to bedzie? :D
Napisano 21 Kwiecień 200519 l Autor nawet ladne, musisz chyba jeszcze tylko dorobic do konca ciagnik :P ok a do jakiej gry to bedzie? :D 18wos:pttm, przeca napisalem nad fotka z ciagnikiem.
Napisano 22 Kwiecień 200519 l Autor to jest komercha czy lubisz silosy ? :) Bardzo zabawne jasne ze lubie silo fajnie wygladaja. a co do dodanie paru poli za zbiorniku jest to prawie niemozliwe a wrecz graniczy z cudem, to nie jest 3dmax tylko zanoza modeller czyli programik ze skromnymi mozliwosciami
Napisano 22 Kwiecień 200519 l bardzo mi sie podoba(zadko kto sie decyduje na cieżarówke, ciagle jakies tt itd., a tu taka mila niespodzianka) tylko nie wiem czy ta przyczepa/tank nie jest zamala w poroownaniu do kabiny. pozdro pracuj dalej czekam ze zniecierpliwieniem
Napisano 22 Kwiecień 200519 l faktycznie nie zauawazylem(na tv czegos takiego zazwyczaj sie nie zauwaza :P). fajnie bedzie sie czyms takim przejechac :D texturki jakies dodaj, moze jakies zardzewiale nity albo co, i bedzie ok.
Napisano 27 Maj 200519 l Autor ok gotowe pojezdzic tym bedzie mozna najprawdopodobnie dopiero po niedzieli.
Napisano 29 Maj 200519 l Fajnie ci wyszło. Życze ci żeby komp wytrzymał jak wpakujesz to wszystko do gierki :) Pozdro
Napisano 3 Czerwiec 200519 l Autor Pojazd gotowy mozna do sciagnac TU I jeszcze pare fotek dam zeby bylo ladnie
Napisano 3 Czerwiec 200519 l no a ta beczka moze miec jaki chcesz kształt :D ? możesz np tam zapakować jakiegoś ludka na pake :D ?
Napisano 3 Czerwiec 200519 l Autor nawet tramwaj mozesz zapakowac (tak na marginesie to moj nastepny projekt)
Napisano 3 Czerwiec 200519 l Autor normalnie jak to w grach, poprostu kolejna naczepa nic wiecej. Pograj to zobaczysz.
Napisano 3 Czerwiec 200519 l Autor sa odpowiednie punkty do mocowania kol zaczepow swiecenia swiatel itp, podobnie jak w GTA3
Napisano 3 Czerwiec 200519 l a ilośc poly ma jakieś znaczenie tzn do ilu żęby dobrze gra chodziła :D ?
Napisano 3 Czerwiec 200519 l Autor niewiem czy jest ale im mniej tym gra plynniej chodz zasadniczo niepowinno sie robic wiecej niz 50.000